Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Incredibil! Decizii surprinzătoare ale liderilor PSD

Este o minciună a liderilor PSD atunci când spun că susțin realizarea investițiilor publice importante în Regiunea de Dezvoltare Centru pentru a avea ca efect atragerea de investiții în economie și crearea de locuri de muncă bine plătite în sectorul privat. În campania din 2012 PSD a spus că principalele investiții ale Guvernului Ponta pentru Regiunea de Dezvoltare Centru sunt finalizarea lucrărilor la aeroportul Brașov-Ghimbav și realizarea tronsonului Comarnic-Brașov. Două argumente vin în susținere că afirmația liderilor PSD reprezintă o minciună.

În perioada 2012-2015 Guvernul Ponta nu a alocat nici un leu pentru această investiție deși județul Brașov este unul dintre cei mai importanți contributori la bugetul general consolidat. Victor Ponta a spus că nu va candida în 2016 la nici o funcție publică dacă tronsonul Comarnic-Brașov nu va fi finalizat. Din păcate lucrările la acest tronson nu au început nici până în momentul de față.

Mai mult, parlamentarii PSD au blocat lucrările la aeroportul Brașov-Ghimbav printr-o propunere legislativă privind prelungirea dreptului de concesiune a terenului destinat aeroportului care a fost întocmită cu o serie de erori. Din cauza acestor erori această inițiativă care a devenit lege nu se poate aplica, ceea ce face ca lucrările la aeroport sa fie blocate până în momentul modificării acestei legi.

Sper că elaborarea inițiativei legislative privind prelungirea dreptului de concesiune a terenului destinat aeroportului nu a avut la baza interese ascunse deși de multe ori liderii PSD Brașov au susținut că lucrările la aeroport ar trebui să fie gestionate de către Ministerul Transporturilor și nu de Consiliul Județean Brașov.

COMENTARIUL ESTE ASUMAT DE AUTOR
ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.