Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Presa ucraineană: Racheta căzută la 22 de kilometri de granița României ar fi fost lansată de Ucraina

Antena 3
racheta

Racheta căzută la 22 de kilometri de granița României ar fi fost lansată de Ucraina, anunță Antena 3. Racheta găsită luni pe teritoriul Republicii Moldova, la Briceni, a căzut la doar 22 de kilometri de frontiera de stat a României. E vorba de un incident similar celui din Polonia, soldat însă fără victime omenești.

Antena 3 CNN transmite însă că, potrivit unor informații publicate chiar de presa ucraineană, acest dispozitiv ar proveni de la un sistem S-300 al apărării antiaeriene a forțelor Kievului.

Peședinta Republicii Moldova Maia Sandu a cerut luni comunității internaționale să își sporească presiunile asupra Rusiei pentru a opri războiul.

Maia Sandu a condamnat luni atacurile repetate ale Rusiei asupra cetățenilor, facilităților civile și infrastructurii critice din Ucraina.

„Comunitatea internațională ar trebui să își consolideze presiunea asupra Rusiei pentru a opri războiul. Numai astfel putem pune capăt suferinței și pierderii de vieți omenești”, a scris pe Twitter președinta Republicii Moldova.

Și premierul Natalia Gavrilița a condamnat luni atacurile din Ucraina și a spus că Moldelectrica a anunțat despre perturbații în sistemul energetic care ar putea duce la posibile deconectări.

content-image

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.