Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

INSOLIT: Mircea Badea 'intră' în politică

Mircea Badea

Mircea Badea s-a decis să intre prin alunecare. Şi s-a întins până a intrat...în politik.

STIRIPESURSE.RO a remarcat că premierul Victor Ponta spera să se aleagă măcar cu o fotografie de la Tbilisi cu Leo Messi unde a participat la invitaţia omologului său georgian la Supercupa Europei.
Numai că ce să vezi... Leo  Messi a avut 'nesimţirea' să treacă pe lângă cunoscutul premier român fără să se 'prindă' ce a pierdut.
Premierul Victor Ponta a prins ideea şi nu a ratat. A întors situaţia în favoarea sa: "Recunosc! Messi m-a ignorat! O să îmi ceară Dna. Gorghiu demisia!"

Oportunitatea a simţit-o şi co-preşedintele PNL atacat de premier: "...după ce iei un cartonaș roșu de la opinia publică și propriul partid, părăsești terenul, nu te legi de bare.", a scris Alina Gorghiu.
În meciul prezentat mai sus intră şi realizatorul emisiunii "În gura presei" care însă sare mai sus şi îşi continuă propriul meci... meciul cu Prima Doamnă, Carmen Iohannis: "vreau sa-l eclipseze pe Messi doamna Carmen Iohannis, asa cum a facut, nu demult, cu regina Spaniei!", scrie vedeta Antenei 3 pe blogul personal.

Mircea Badea poartă un adevărat război cu Prima Domană pe care o ironizează ori de câte ori are ocazia în cadrul emisiunii pe care o realizează, pe blogul personal sau pe contul de socializare.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.