Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Intervenţii în forţă pentru pompieri şi SMURD: Sute de solicitări în noaptea de Paşte

ISUBIF
pompieri la biserica

Pompierii, dar şi echipajele medicale SMURD au avut o noapte plină. Potrivit reprezentanţilor ISUBIF, în ultimele 24 de ore aceştia au avut 299 de intervenţii, iar peste 270 de persoane asistate medial de echipajele SMURD.

Citeşte şi: Semnal de ALARMĂ: O industrie VITALĂ în România se pregăteşte să pună LACĂTUL

"În cadrul misiunilor desfășurate de pompieri în lăcașurile de cult, 19 persoane au primit asistență medicală de urgență, șapte dintre acestea fiind transportate la unități spitalicești. Motivul principal al solicitărilor primite pentru acordarea primului ajutor a fost „persoane care au acuzat stări de leșin”.

Din nefericire, în această noapte, a fost înregistrat și un caz deosebit. La biserica din aleea Parva, un bărbat în vârstă de 65 de ani care a suferit un stop cardio-respirator a primit asistență medicală din partea a doi pompieri aflați în timpul liber și care participau la slujba religioasă. Aceștia au efectuat manevrele specifice de resuscitare, până la sosirea echipajelor SMURD. În ciuda efortului depus, bărbatul nu a răspuns manevrelor de resuscitare și a fost declarat decedat.

Totodată, pe timpul nopții, la nivelul Capitalei și județului Ilfov nu au fost înregistrate incendii ca urmare a utilizării necorespunzătoare a lumânărilor aprinse.", potrivit unei informări transmise ŞTIRIPESURSE.RO.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.