Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Iohannis pleacă în Austria. Va bifa un concert şi o întâlnire oficială

biserica

După vacanţa de la Neptun preşedintele Klaus Iohannis împreună cu soţia sa pleacă câteva zile în Austria. În mod oficial suntem anunţaţi că preşedintele va avea o întânire cu preşedintele Austriei. Neoficial presa austriacă ne anunţă că preşedintele participă la Festivalul de la Salzburg, unul dintre cele mai importante festivaluri de muzică clasică din lume.

"Preşedintele României, domnul Klaus Iohannis, se va afla în perioada 25-26 iulie a.c. la Salzburg, unde va avea o întâlnire de lucru cu Președintele Austriei, domnul Heinz Fischer. Pe agenda discuțiilor se află evoluția relaţiilor bilaterale, precum şi teme de actualitate de pe agenda europeană şi internaţională.

Președintele României, domnul Klaus Iohannis, și doamna Carmen Iohannis vor participa la deschiderea oficială a Festivalului de la Salzburg, în calitate de invitaţi de onoare ai Preşedintelui Austriei, domnul Heinz Fischer, şi ai soţiei acestuia, doamna Margit Fischer.", anunţă Administraţia Prezidenţială într-un comunicat remis stiripesurse.ro

***

Preşedintele Klaus Iohannis este aşteptat la Festivalul de la Salzburg, care va avea loc în perioada 18 iulie - 30 august, relatează publicaţia austriacă Die Krone

Preşedintele României, Klaus Iohannis, urmează să participe la Festivalul de la Salzburg, unul dintre cele mai importante festivaluri de muzică clasică din lume, informează sursa citată, precizând că şeful statului se va întâlni şi cu membri ai comunităţii săseşti din regiune.

Publicaţia notează că în regiune există o importantă şi respectată comunitate a saşilor transilvăneni.

Potrivit Die Krone, una dintre temele care vor fi discutate la această întâlnire este cea a românilor care continuă să cerşească pe străzile din Salzburg, deşi această practică a fost interzisă.

Totodată, Iohannis se va întâlni, pe 25 iulie, la castelul Leopoldskron, cu guvernatorul regiunii Salzburg, Wilfried Haslauer.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.