Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ionel Dancă (Forța Dreptei) cere demisii la ministerul Fondurilor Europene după eșecul `jaloanelor` din PNRR

Guvernul Romaniei
ionel danca

Deputatul din Forța Dreptei, Ionel Dancă, atacă dur Guvernul după eșecul ministerului Fondurilor Europene în realizarea "jaloanelor" din PNRR pentru primul trimestru:

"Împreună cu colegii din Forța Dreptei am avertizat public ieri că mai mult de 50% dintre jaloanele asumate prin PNRR nu sunt îndeplinite cu 2 zile înainte de termen. Multă lume se uita mirată la noi pentru că lor li se spunea altceva de la Guvern. Iată că dezastrul de la Fonduri Europene se confirmă la nicio zi după declarațiile noastre. Și nu vorbim doar de PNRR. Și fondurile europene pentru cadrul financiar 2021-2027 sunt blocate pentru că Guvernul PSD-PNL nu este în stare să finalizeze Acordul de Parteneriat cu Comisia Europeană în acest an și se vor pierde banii cel puțin pentru doi ani.", a scris deputatul Ionel Dancă pe pagina lui de Facebook.

Deputatul din Forța Dreptei mai spune că toti banii europeni sunt blocați în acest moment pentru România.

"Muntele de bani europeni de 80 miliarde Euro, negociat în 2020, în timpul Guvernului Orban, riscă să se prăbușească precum un castel de nisip din cauza prostiei și incompetenței celor din PSD și PNL."

În final, fostul Șef al Cancelariei Prim-ministrului din timpul Guvernului Orban cere demisia ministrului Fondurilor Europene pentru acest eșec: "Cel puțin o demisie la ministerul Fondurilor Europene ar fi mai mult decât necesară!"

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.