Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ionuț Nedelcearu, despre meciul cu Suedia: 'Suntem încrezători și cred că vom obține calificarea'

News.ro
Ionuţ Nedelcearu

Fostul fundaș al clubului Dinamo, Ionuț Nedelcearu, a fost chemat de selecționerul Cosmin Contra la echipa națională a României pentru ultima "dublă" pe care urmează să o susțină "tricolorii" în fața Suediei și Spaniei, din campania de calificare la Europeanul din 2020, anunță MEDIAFAX.

Citește și: Viorica Dăncilă: Pot sa fac lucruri bune pentru oameni

Actualul fotbalist al grupării din Rusia, UFA, a precizat că are încredere că România se va califica la turneul final.

"Suntem încrezători şi cred că vom obţine calificarea. Trebuie să câştigăm cu Suedia şi după ne vom gândi la Spania. Suporterii sunt foarte importanţi. Sunt sigur că ne vor ajuta. ne vor împinge de la spate şi împreună vom lua cele 3 puncte. Trebuie să ne facem jocul nostru ca să luăm cele 3 puncte. Nu mai contează ce a fost până acum, câte puncte am obţinut. Contează acum că suntem la mâna noastră, 4 puncte şi mergem la Euro", a spus Ionuț Nedelcearu.

Primul meci al "tricolorilor" va fi pe teren propriu, cu Suedia, iar, potrivit frf.ro, toate biletele au fost vândute. România - Suedia este vineri, 15 noiembrie, de la ora 21:45. Ultimul meci al echipei naționale va fi, în deplasare, cu Spania, pe 18 noiembrie, de la ora 21:45.

Ionuț Nedelcearu este unul dintre jucătorii din lotul României U21 despre care s-a scris că ar fi fost dorit de echipe importante în această vară. Fundașul în vârstă de 23 de ani a ajuns la UFA în februarie 2018, iar o revenire în țară este exclusă pentru apărătorul român.

Citește și: Veste proastă pentru soțul Olguței Vasilescu- Decizia luată de instanță .

"Sunt bine, sănătos, asta contează cel mai mult, vom vedea la iarnă dacă va fi ceva. Mă gândesc la un pas înainte. Dacă m-aş întoarce în România cred că ar fi un pas înapoi", a mai spus Nedelcearu.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.