Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

IPJ Timiș DEMONSTREAZĂ ÎNCĂ O DATĂ: Legea se aplică rapid DOAR cu cine se poate

inghesuiala prefectura timis

La mai bine de 24 de ore de la apariția în presă a imaginilor în care președinții secțiilor de votare din Timișoara încălcau toate regulile de distanțare socială, IPJ Timiș nu a aplicat nicio sancțiune. Poliția spune că face verificări. Culmea, agenții au reușit să se  sesizeze din oficiu și să amendeze rapid un sirian care a intrat cu mașina în Piața Victoriei, ca o nouă dovadă că legea se aplică cu celeritate doar cu cine se poate.

Citește și: OMS s-a DEZLĂNȚUIT: VĂDUVIȚI de pasageri, transportatorii aerieni PROFITĂ de pandemie și cer prețuri EXORBITANTE la transportul echipamentelor medicale

Un bărbat din Bucureşti, care a pătruns cu autoturismul, marţi seara, în zona pietonală ultracentrală a Pieţei Victoriei din Timişoara, punând în pericol trecătorii, a fost depistat de poliţişti şi amendat.

Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Timiş a informat, miercuri, că în urma apariţiei în spaţiul public a unui video în care apărea un autoturism care a pătruns în zona cu acces interzis din Piaţa Victoriei, poliţiştii Secţiei 1 Timişoara şi agenţi ai Poliţiei Locale au efectuat verificări, iar pe o stradă din municipiu a fost identificat proprietarul autoturismului.

"Este vorba despre un bărbat de 34 de ani cu domiciliul în Bucureşti. În urma celor constatate, poliţiştii au aplicat o sancţiune contravenţională în valoare de 870 de lei pentru circulaţia pe un sector de drum pe care accesul este interzis. Ca măsură complementară, i-a fost reţinut permisul de conducere", au transmis, miercuri, reprezentanţii Poliţiei Timiş.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.