Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ipoteză SURPRINZĂTOARE: Fuga lui Ghiță, asemănătoare ca efecte cu cea a lui Pacepa

pixabay.com
diverse, economie, spion, date

Jurnalistul Mirel Curea avertizează că fuga fostului deputat Sebastian Ghiță poate fi asemănătoare cu cea din 1978 a generalului Ion Mihai Pacepa, adjunctul șefului Direcției de Informații Externe (DIE) din Departamentul Securității Statului (DSS), care a dat peste cap serviciile secrete ale României ceaușiste. Ideea a fost exprimată într-un editorial publicat pe site-ul EVZ, în care Curea merge pe ideea calității de ofițer acoperit al SRI pe care ar avea-o Ghiță.

LOVITURĂ pentru teroriști: Cuibul jihadismului din Nigeria, destructurat

„Faptul că Sebastian Ghiță a fost ofițer sub acoperire al Serviciului Român de Informații este deja un Secret al lui Polichinelle. Această calitate, alături de cea de deputat PSD de Prahova, l-a așezat pe Sebastian Ghiță în fotoliul de al doilea om în «Comisia SRI». Dezvăluirile făcute în ultimul an de deputat au făcut pulbere mecanismele Poliției Politice din România și pe deținătorii pârghiilor acesteia, șeful operativ al SRI, generalul Florian Coldea și șefa DNA, Laura Codruța Kovesi.

Sebastian Ghiță, legătură nebănuită cu Codruț Marta

Aproape toată lumea aștepta ca, odată cu încetarea puterii mandatului său de deputat, Sebastian Ghiță să fie legat de către procurii DNA-Prahova. Exact de către procurorii care au fost înregistrați în timp ce discutau despre deputat fix în termenii Poliției Politice: «Procuror Mircea Negulescu: Baga-mi-aș… în mă-sa! Nu mai putem să trăim pe planeta Romanica din cauza lu’ un jegos ca Sebi Ghiță care este un vagabond, o zdreanță. Coleg DNA: Da, bă, dar ți-au ținut spatele și ăia de la București, bă, și Kovesi! Procuror Mircea Negulescu: Da. Bă, mă jur că îi spun în față că n-am ce să… ce să îmi facă, să-mi… Păi, toate n-au plecat, frate, de la mine? Coleg DNA: Păi, dacă îl bagi pe Ghiță, îl toarnă pe Dragnea și, gata, rezolvam!» Deci, afirmația «dacă îl bagi pe Ghiță, îl toarnă pe Dragnea și, gata, rezolvăm!», alăturată de «ți-a ținut spatele Koveși», înseamna Poliție Politică pură,”, opinează Mirel Curea.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.