Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Iritare maximă la Cotroceni pe tema SRI

Jocurile din Parlament care au dus la amânarea sine die a unui vot pentru șeful desemnat al SRI au enervat Cotroceniul. Surse politice susțin că președintele Klaus Iohannis nu își va retrage nominalizarea și nu va accepta nici un șantaj al majorității parlamentare.

În acest moment tergiversările pe proceduri parlamentare practicate de majoritatea guvernamentală sunt percepute ce fiind un feld e șantaj: șef la SIE agreat de PSD contra vot rapid si fără probleme la nominalizatul pentru SRI.

În cazul în care majoritatea va continua cu același tip de tertipuri parlamentare poziția președintelui se va radicaliza față de premier. Primul semn ar fi că premierul nu va mai fi binevenit la Cotroceni la tradiționalele deja discuții săptămânale.

Vom vedea ce se va întâmpla azi îna cazul directorului desemnat al SRI pentru că deja sunt elemente care să indice faptul că Eduard Hellvig nu va fi votat nici azi. Parlamentarii PSD nu au primit indicații exacte, iar președintele Senatului a indicat că nu vede o grabă în numirea șefului SRI.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.