Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Iuliu Mureşan, la finalul partidei cu Dinamo - Puteam să facem şi mai mult dacă aveam puţin noroc

sport.ro
Iuliu Muresan

Preşedintele executiv al celor de la Hermannstadt, Iuliu Mureşan, a vorbit la finalul partidei cu Dinamo, încheiată cu scorul de 0-0 despre viitorul echipei sale. Acesta are, în continuare, încredere în Vasile Miriuţă (50 de ani), antrenorul sibienilor, cu care Mureşan a mai lucrat şi la CFR Cluj potrivit mediafax.


”Puteam să facem şi mai mult dacă aveam puţin noroc. Am avut atitudine. Echipa e în creştere, sunt convins că vom rezista. Am încredere mare în Vasile Miriuţă că o să facem faţă şi vom obţine suficiente puncte pentru a rămâne în Liga I. S-a terminat egal, eu zic că pentru noi e un rezultat pozitiv”, a spus Mureşan, la Digi Sport.

Fostul oficial al campioanei CFR Cluj anunţă un parcurs mult mai bun al lui Hermannstadt în sezonul următor, dacă echipa din Sibiu va reuşi să scape de retrogradare: ”Este un public de fotbal fantastic şi civilizat în Sibiu. Este o atmosferă foarte plăcută, atât la club, cât şi în tribune. Rămâne ca noi să ridicăm echipa la înălţimea publicului. E mai multă linişte decât la Cluj, dar emoţiile sunt aceleaşi. Trebuie să ne străduim, să ne atingem obiectivul.

Nu putem spune că luptăm pentru trofee. Cupa României e tangibilă, în campionat e mai greu. Să rezolvăm anul ăsta şi după discutăm. Dacă rezolvăm, la anul sigur o să fim la un alt nivel şi vom creşte lotul şi condiţiile”, a declarat Mureşan.

Poli Iaşi (deplasare), FC Botoşani (acasă), FC Voluntari (deplasare) şi Dunărea Călăraşi (acasă) sunt ultimele adversare ale celor de la Hermannstadt în play-out.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.