Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Jana nu e moarta…Jana se transforma...

Pana la alegerile prezidentiale de anul trecut, PSD era simbolul Partidului Stat…partidul care vroia sa acapareze tot : presedintie, guvern, parlament, consilii judetene si locale. De asta a si pierdut prezidentialele…pentru ca se simtea un iz de dorinta dictatoriala de inspiratie stalinist-comunista din spatele usii imbracate in catifea capitalista, de import. Pana aici nimic deosebit, nimic nou.

Insa constat cu uimire ca acelasi miros fetid de dictatura incepe sa razbata din spatele usilor imbracate in plus galben, fin si pretentios ale noului, atotputernicului si maretului PNL. Este ciudat si ingrijorator. Pentru ca asta inseamna ca orice partid ar ajunge la putere in Romania, nu se schimba de fapt nimic. Toti vor functii pentru camarilele lor, vor la putere cu orice pret, iar cand ajung acolo incep sa dea vina pe greaua mostenire.

Noul PNL arata ca nu este scutit de astfel de intentii care nu au legatura cu viata noastra de zi cu zi. Dupa ce Klaus Iohannis a ajuns presedinte al Romaniei, esalonul doi din PNL-PDL a simtit miros de sange. Vrea o halca din Romania, chiar daca nu el a rapus prada. Nu conteaza… considera ca i se cuvine si anunta ca urmeaza sa o ia. Motivele sunt multiple si de fatada : datorie patriotica, progres, evolutie, consens… bla, bla, bla. Orice, doar sa ajunga unii sus de tot, pe cele mai inalte culmi ale dezvoltarii si progresului personal. Nu conteaza ca pot sa arunce tara in haos si ca iar or sa dea unora ocazia sa mute atentia de la problemele lor si sa arate cu degetul la noi strigand : puci, lovitura de stat, instabilitate !!!

Ce vor romanii care au votat in tara sau in strainatate nu conteaza…Pe astia nu-i baga nimeni in seama dupa alegeri. Pe urma…ghinion ! Cine i-a pus sa nu fie orientati ? Las' ca in 2016 au ocazia sa mai traga o data… si in 2019… si cand o mai fi… daca o mai fi. Pentru ca in ritmul asta cred ca democratia si pluripartitismul nu mai dureaza mult. Da' oricum asta nu e treaba romanilor. Astia sa faca bine sa stea cuminti in banca lor si sa zica " traiti sefu' " de cate ori vad cate un reprezentant al permanentului Partid Stat - indiferent cum s-ar numi ala. Si sa aplaude… sincer… ca daca nu… Si sa puna poza lu' Tovarasu' pe perete ! Trebuie doar sa fie atenti sa nu incurce poza, ca cine stie cine se uita si-i paraste.

Pe vremuri era mai simplu… Tovarasu' statea cate 25 de ani. Acu', de cand cu asa zisa democratie, se schimba din 5 in 5. Uneori sta si cate 10. Asta nu ar fi nimic, da' se schimba si tovarasii din esalonul doi. Iar astia sunt multi, rai si flamanzi. Sunt si orgoliosi ! Daca nu-i pui frumos pe perete, in ordine ierarhica, inseamna ca esti un ignorant care nu-i respecti pe ei si prin ei nu-l respecti pe Tovarasu'… si asta nu e bine ba !!! Pentru ca Tovarasu' nu pune geana pe geana ca sa protejeze interesu' national si sa-ti fie tie bine ba !!! El vrea sa schimbe Guvernu' ticalos, spre binele tau, iar tu, dupa ce ca esti ignorant, ii mai si irosesti inutil timpul cu mofturi, gen loc de munca, salariu decent, autostrazi, legislatie electorala, stabilitate, Schenghen, economie, predictibilitate, demnitate si alte bazaconii. Rusine ba !!!

 

 

 

 

COMENTARIUL ESTE ASUMAT DE AUTOR
ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.