Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Jihadiştii SI îşi asumă responsabilitatea pentru atacul sângeros din Kabul - VIDEO

Gruparea teroristă Statul Islamic a revendicat miercuri atacul de la un spital militar din Kabul, soldat cu cel puţin doi morţi şi 25 de răniţi, transmite agenţia DPA, conform agerpres.

Într-o declaraţie de un rând difuzată prin intermediul agenţiei sale de presă Amaq, gruparea informează: 'Comandouri ale Statului Islamic atacă spitalul militar din Kabul'.

Cel puţin doi oameni au fost ucişi în atacul din capitala Afganistanului

Totodată, un purtător de cuvânt al talibanilor a declarat pentru DPA că liderul taliban însărcinat cu atacurile în Kabul nu ştia să fi avut loc activităţi ale talibanilor în zonă. Într-o postare pe Twitter, purtătorul de cuvânt a scris: 'Atacul de astăzi de la Kabul nu are nicio legătură' cu talibanii.

Spitalul vizat de atacul încă în desfăşurare este Sardar Daud Khan, iar toate celelalte spitale din Kabul au fost plasate în stare de alertă.

Potrivit agenţiei de presă Reuters, bărbaţi înarmaţi, printre care cel puţin unul îmbrăcat în medic, au atacat spitalul militar Sardar Daud Khan, situat într-o zonă apropiată de ambasada SUA la Kabul, angajându-se într-un schimb de focuri cu forţele de securitate aflate în interiorul clădirii.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.