Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

John Cena despre greșeala de a comercializa jetoane nefungibile (NFT): Vorbesc mult despre eșec - această idee a eșuat

forbes.com
john cena

Luptătorul și actorul profesionist John Cena a declarat că fanii au achiziționat doar 7,4% din World Wrestling Entertainment sau WWE, jetoane nefungibile (NFT) pe care le-a pus la dispoziție luna trecută.

Vorbind la Florida Supercon 2021 pe 12 septembrie, Cena a spus că a fost o greșeală să-și comercializeze NFT-urile WWE ca parte a unui pachet cu colecții fizice - o pălărie, cămașă, brățări, curea, prosop, imagine autografată și colecție digitală. Organizația a oferit 500 de pachete de niveluri de aur cu NFT pentru 1.000 de dolari, dar numai o fracțiune dintre acestea s-au vândut.

„Vorbesc mult despre eșec - această idee a eșuat”, a spus Cena. „Eu și oamenii din WWE am considerat că 1.000 de dolari erau un preț rezonabil. Ne-am înșelat. Ne-am înșelat absolut ”.

El a adăugat:

„Am vândut 37 dintre ei. A fost un eșec catastrofal. ”

Cena și WWE au lansat două niveluri de NFT-uri pentru steaua de lupte: o licitație de 24 de ore a unui „John Cena Platinum NFT” și a celor 500 de NFT-uri în ediție limitată, ca parte a pachetului menționat mai sus de colecții fizice a doua zi. Platina NFT s-a vândut cu 21.000 de dolari, cel mai mare ofertant primind bilete VIP - cu cazare - către WrestleMania 38 din Dallas sau WrestleMania 39 din Los Angeles, conform cointelegraph.com

Veteranul WWE a promovat spațiul criptografic pe rețelele de socializare cu mult înainte de creșterea popularității asupra NFT-urilor. Înainte de cursa Bitcoin 2017 ( BTC ) - când prețul era de 4.000 de dolari - el a postat pe Twitter o imagine a simbolului fizic. Luptătorul profesionist pensionat The Undertaker, care face parte din WWE până în 2020, a fost, de asemenea, prezentat în colecțiile NFT.

Nu este clar dacă fanii luptei au fost descurajați de prețul NFT - Cena, el însuși, a estimat că opera de artă digitală valorează aproximativ 500 de dolari - sau doar colecțiile fizice. În iulie, un antreprenor a lansat licitații simultane pentru o cerere de locuri de muncă de la cofondatorul Apple Steve Jobs și un NFT al acesteia. Ziarul fizic a ajuns să se vândă cu 343.000 de dolari, în timp ce oferta finală pentru NFT a fost de 12 etere ( ETH ), sau aproximativ 27.460 de dolari la acea vreme.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.