Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Justin Ştefan: Există posibilitatea ca Dinamo să joace meciurile rămase cu juniorii, dar cred că din perspectivă sportivă ar fi o nedreptate

www.sport.hotnews.ro
justin Stefan, secretar LPF

Secretarul general al LPF, Justin Ştefan, a declarat joi seară, la Digi Sport, că există posibilitatea ca Dinamo să joace meciurile rămase cu juniorii, dar ar fi o nedreptate. El a precizat că în acest moment echipa bucureşteană nu poate fi programată, fiind în curs ancheta epidemiologică, anunță news.ro.

"Dinamo nu poate fi programată, clubul face obiectul unei anchete epidemiologice. Vom avea o întâlnire cu reprezentaţii tuturor televiziunilor, iar pe 30 vom avea o Adunare Generală, unde vom discuta toate variantele şi vom lua deciziile pentru perioada următoare. La acest moment analizăm, nu cred că pierderea meciurilor la masa verde ar fi o variantă oportună. O decizie va fi luată în cadrul Adunării Generale. Există posibilitatea ca Dinamo să joace meciurile rămase cu juniorii, dar cred că din perspectivă sportivă ar fi o nedreptate. Am avut o discuţie cu domnul Bălănescu, dar nu mi-a vorbit despre o cerere de întreruperea a play-out-ului. Vedem cum evoluează situaţia la celelalte echipe, mai sunt de testat Iaşi, Sepsi şi Viitorul. Restul echipelor din play-out sunt cu rezultate negative", a spus Justin Ştefan.

Citește și: Alte două orașe, la un pas de a intra în carantină: Va fi crunt! Va fi dezastru economic

În ceea ce priveşte Universitatea Craiova, care a anunţat două cazuri de Covid-19 şi un rezultat neconcludent, Ştefan a spus că testul neconcludent se va repeta şi că din câte a înţeles vineri vor fi testaţi 17 jucători.

Justin Ştefan a precizat că protocolul de testare va fi schimbat, deoarece “testările din 14 în 14 zile ridică probleme”.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.