Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Kelemen Hunor explică relația cu PSD-ALDE: 'Când ei au nevoie de sprijin discutăm punctual'

adevarul.ro
udmr-psd-kelemen-hunor-dragnea-liviu

Liderul UDMR Kelemen Hunor a afirmat că protocolul de colaborare parlamentară cu PSD-ALDE funcționează și discută punctual cu liderii coaliției, când este cazul, însă Uniunea nu este la guvernare și nu are nicio influență atunci când se iau decizii prin ordonanțe de urgență, potrivit mediafax.

Citește și:  Gabriela Firea, ACUZAȚII BOMBĂ la adresa lui Carmen Dan: 'Când am spus că am fost filată, toți au râs. Acum s-a demonstrat'

„Noi avem un protocol de colaborare parlamentară încă din 2017 și această modalitate de colaborare a funcționat și funcționează. Când ei au nevoie de sprijin discutăm punctual. Punctual când este de dorit discutăm.Nu suntem la guvernare, nu avem nicio influența când se ia o decizie precum ordonanțele de urgență, dar e o colaborare extrem de corectă și flexibilă din toate părțile și nu înseamnă decât căutarea unor puncte comune care pot fi susținute”, a declarat Kelemen Hunor, marți la TVR 1.

Reacția liderului UDMR vine în contextul în care Guvernul a adoptat, marți, proiectulu pentru modificarea OUG 7 pe legile justiției, în ciuda avizului consultativ negativ al CSM.

Referitor la această ordonanțata de urgență, Kelemen Hunor a spus că „nu e rațională”, motiv pentru care Uniunea nu îl va susține pe Tudorel Toader la votul moțiunii simple a Opoziției în plenul de miercuri al Camerei Deputaților.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.