Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Kievul nu are suficient combustibil pentru armată: Locuitorii, sfătuiți să nu-și folosească mașinile personale

ytimg.com
kiev ucraina tancuri razboi

Autoritățile din capitala Ucrainei, Kiev, au îndemnat locuitorii să nu-și folosească mașinile, pentru a economisi combustibilul care este necesar armatei.

"Kievieni, dacă v-ați întors în capitală, vă rugăm să folosiți transportul public, dacă este posibil. Cei care se află în locuri sigure [în afara Kievului], vă rugăm să așteptați înainte de a vă întoarce", a declarat Mykola Povoroznyk, adjunctul șefului administrației de stat a orașului Kiev, adăugând că autoritățile țin cont de nevoile militarilor și apărătorilor ucraineni, potrivit CNN.

Povoroznyk a declarat că nu există probleme cu rețeaua de transport public din oraș, care se extinde în mod constant pentru a asigura transportul locuitorilor care se întorc în capitală.

Autoritățile din capitală i-au îndemnat pe cetățeni să nu se întoarcă încă din cauza pericolului continuu al atacurilor cu rachete. La un moment dat, se credea că aproximativ o treime din populația Kievului a plecat.

Probleme cu combustibilul există și în alte zone din Ucraina. La Odesa sunt cozi kilometrice la stațiile de alimentare, potrivit relatărilor de pe canalele de Telegram.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.