Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

VIDEO Klaus Iohannis: Peste 80% din zona medicală vrea să se vaccineze. E posibil să terminăm până la vară prima campanie

presidency.ro
Klaus Iohannis

Președintele Klaus Iohannis a declarat, joi, după o vizită la centrul de vaccinare anti-COVID de la Romexpo, că până la vară este posibil să se încheie în România prima campanie de vaccinare, până acum intenția de vaccinare fiind ridicată în rândul personalului medical.

Citește și: Cine sunt candidații la funcția de premier. Posibile evoluții după alegerile parlamentare

„Este foarte foarte important de ştiut că aceste tipuri de vaccin care sunt acum în curs de aprobare sunt sigure, sunt eficiente, sunt la cel mai înalt standard european şi asta este o ştire foarte importantă pentru români. Deja echipa care se va ocupa de campania de vaccinare a făcut verificări în unităţi spitaliceşti, între medicii de familie şi sunt foarte bucuros să vă spun că am aflat chiar astăzi (...) că deja intenţia de vaccinare este la un grad foarte mare. Se pare că deja persoanele informate din zona medicală doresc în proporţie de peste 80% să se vaccineze. Este un lucru foarte bun şi, dacă toate merg aşa cum sunt planificate, este posibil ca, până în vară, să terminăm această prima campanie de vaccinare”, a declarat Klaus Iohannis.

Preşedintele Klaus Iohannis a anunţat, joi, că strategia de vaccinare împotriva noului coronavirus a fost aprobată în şedinţa Consiliului Suprem de Apărare a Ţării (CSAT). "În şedinţa extraordinară a CSAT a fost aprobată strategia de vaccinare împotriva noului coronavirus", a spus şeful statului, după ce a vizitat centrul de vaccinare anti-COVID-19 de la Romexpo. El a arătat că este foarte posibil ca, la începutul anului viitor, România să beneficieze de prima tranşă de vaccin, adică aproximativ 1 milion de doze.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.