Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Kylie Jenner este vedeta cel mai bine plătită pe Instagram în 2019

The Guardian
kylie jenner

Vedeta TV şi proprietara unei companii de cosmetice Kylie Jenner, membră a familiei Kardashian, s-a situat pe primul loc în topul celor mai bine plătite celebrități de pe platforma de socializare online Instagram, aceasta câștigând câte 1,26 de milioane de dolari pentru fiecare mesaj sponsorizat, scrie Mediafax.

Acesta este al doilea an consecutiv în care Kylie Jenner ocupă prima poziție în topul realizat de Instagram.

Tânăra în vârstă de 22 de ani are peste 153 de milioane de abonați pe platforma de socializare online și a fost declarată de Forbes liderul miliardarilor care și-au făcut averea pe cont propriu, mulțumită liniei sale de produse, Kylie Cosmetics.

Potrivit analiștilor, prezența pe rețelele de socializare a lui Kylie Jenner este o afacere în sine, valoarea acesteia crescând cu 27 de procente în cursul ultimului an. Specialiștii au ajuns la această concluzie după ce au luat în considerare mai mulți factori, inclusiv implicarea publicului, numărul persoanelor care o urmăresc și frecvența postărilor.

Citește și: O celebră rochie de seară purtată de prințesa Diana a fost vândută pentru peste 280.000 de dolari

Kylie Jenner s-a născut pe 10 august, 1997, în Los Angeles. Este cea mai tânără fiică a vedetelor Kris Jenner și Caitlyn Jenner (cunoscută anterior drept Bruce Jenner).

Pe locul al doilea al clasamentului se află Ariana Grande, ale cărei mesaje sponsorizate pot ajunge până la 996.000 de dolari.

Fotbalistul portughez Cristiano Ronaldo completează podiumul celor mai bine plătite personalități de pe Instagram, o postare publicitară pe contul său ajungând la 975.000 de dolari.

Pe locul al patrulea se află sora și colega de reality show a lui Kylie Jenner Kim Kardashian, cu 910.000 de dolari pentru un mesaj sponsorizat, iar, pe locul al cincilea, cântăreața Selena Gomez, cu 886.000 de dolari.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.