Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Laura Codruța Kovesi nu înțelege de ce e audiată cu întârziere: 'Sunt niște fabulații' - VIDEO

Inquam Photos/ Octav Ganea
Laura Codruta Kovesi

Laura Codruța Kovesi a spus la ieșirea de la audireri că nu înțelege de ce este chemată acum de procuriri pentru o faptă de acum 10 ani, timp în care nu s-a făcut nimic și „exact atunci când eu trebuia să plec la audieri”.

Citește și: Kovesi o acuză pe Adina Florea că nu i-a respectat drepturile: 'Nu am fost citată legal, nu mi s-a oferit posibilitatea de a avea un avocat'

„Eu nu comentez situația altor persoane (n.r.: cu referire la Sebastian Ghiță) cum nu am comentat  niciodată. Eu comentez situația mea și vă spun categoric că niciodată n-am discutat cu Sebastian Ghiță despre extrădare, n-am cerut bani nici de la el nici de la alte persoane și totdeauna am respectat legea în ceea ce am făcut. Iar aceste acuzații în acest dosar în care sunt suspectă sunt niște fabulații care sunt susținute de persoane care au probleme cu legea și sunt infirmate de comunicatele oficiale ale unor instituții publice, încă din 2017. Eu mă întreb de ce din 2017 până acum pentru o faptă de acum 10 ani nu s-a făcut nimic, dar exact atunci când eu trebuia să plec la audieri am fost învinuită.

Încălcarea legii se constată de către instanța de judecată. Nu există nici o hotărâre a instanței de judecată prin care să spună că DNA în mandatul lui Kovesi a încălcat legea. Nu avem așa ceva. AU fost făcute numeroase controale ale Inspecției Judiciare”, a spus Laura Codruța Kovesi la ieșirea de la audireri.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.