Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

LEGALIZAREA PROSTITUTIEI- O urgenta a realitatii in fata IPOCRIZIEI si intereselor oculte!

Desi poate sa para un subiect desuet sau in cel mai bun caz neimportant, eventual tabu, adevarul este cu totul altul: PROSTITUTIA EXISTA LA NIVEL DE MASE.

In acelasi timp, politicieni demagogi si disperati dupa capitalul inca ridicat al Bisericii neaga cu vehementa realitatea creand astfel "cadrul" pentru: dezvoltarea de retele infractionale uriase care exploateaza la  maxim cel mai vandut "produs" al secolului XXI - Sexul.
Nu numai aceste retele infractionale prospera la umbrela ipocriziei si pudibonderimsului decidentilor, dar si coruptia endemica in politie, parchet, justitie si politica. Nu odata, retele de infractori au prins in mrejele lor politicieni si alti decidenti prin oferirea de "servicii" ilegale pentru care acestia au trebuit si trebuie sa intoarca inzecit "favorurile" ...
Mai mult decat atat, din aceasta "industrie" ilegala ies anual sute de milioane de euro in Romania, care ajung in mare parte la clanuri interlope si nimic la bugetul statului sau chiar la femeile care au ales de bunavoie aceasta cale ... Cu ce este mai grav sa legalizezi prostitutia si sa-i pui niste conditii foarte clare in care sa se desfasoare (ex: locatii, timp, verificari medicale, control fiscal etc.) decat sa permiti in fiecare bloc aparitia sex-shopurilor,  care impanzesc Bucurestiul din centru pana la periferie in apropierea scolilor??!!!
Nu in ultimul rand, Biserica si politicienii fricosi si demagogi ar trebui sa se gandeasca la sanatatea acestui popor. Interzicerea prostitutiei a facut-o sa dispara cumva?? NU. Sunt prostituate pe toate drumurile, de la vestitele "saloane de masaj" pana la "trotuarul" vechi de cand s-a inventat piatra din care-i facut ... la care desigur se adauga un numar urias de prostituate ce lucreaza "in regie proprie" sau "cu impresar".
Au idee populistii si ipocritii din fruntea statului si din societate ca 80 la suta din bolile venerice grave sunt transmise prin aceasta prostitutie care nu exista in viziunea lor?!!! Au oare imaginea reala a gradului de exploatare sexuala a minorelor si tinerelor in retele clandestine?!? In ce conditii traiesc acestea si ce destin au?! NU! Pt ca societatea e preocupata sa pozeze. Vrei sau nu, aceste lucruri se intampla si amploarea acestui fenomen este uriasa in Romania de astazi. Cei care spun ca este imorala legalizarea fiind ei insisi printre "beneficiarii" actualei situatii in care tinere de bunavoie sau fortate trebuie sa presteze in calitate de sclave pentru personaje odioase si uneori sa fie niste mici "cadouri" pentru acei decidenti " morali". Cata ipocrizie, nerusinare si ticalosie....
Oare Germania care are acest fenomen legalizat este mai putin morala??? NU. In schimb este mult mai sanatoasa si cu mult mai putina expunere pe strazi, la televizor si pe internet a sexului ca mijloc acceptat ca "troc" sau "plata" pentru diverse servicii....
La polul opus, Romania este "FATA MARE" despre care toti stiu ca au fost primii!!! Adica POZAM. De ce? Ce interese poate ascunde o decizie de interzicere cand cunosc cu totii realitatea?? Ei bine in astfel de situatii nu ma gandesc decat la cine are de castigat: clanurile care exploateaza obtinand tot "profitul", "oamenii corupti din sistem" la care se cotizeaza sau cei care au tot interesul sa aibe controlul asupra acestui fenomen si sa-l transforme intr-o industrie ilegala foarte profitabila. Nu este mai usor sa tii ilegal femei in sclavie fara drepturi si controale??? Nu este mai simplu asa decat sa imparti "profitul"? Nu este mai usor asa decat sa dai posibilitatea femeilor sa aleaga in cunostinta de cauza ce vor sa faca cu corpul lor? Sa le fii stapan?! BA DA.
Asadar DA, sustin legalizarea prostitutiei dupa modelul german, iar muntele de argumente PRO nu pot fi contrazise cu fariseism si ipocrizie!! Oare CINE profita de pe urma acestui fenomen si cat de mult de nu-l vrea TRANSPARENT?!!!

 

 

COMENTARIUL ESTE ASUMAT DE AUTOR
ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.