Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Legendarii The Jacksons vor susține un concert inedit cu ocazia sărbătoririi a 50 de ani de la înfiinţare

gq-magazine.co.uk
the jacksons

Legendara trupă americană The Jacksons va susţine un concert inedit anul viitor în Chile, la sfârşitul lunii martie, cu prilejul sărbătoririi a 50 de ani de la înfiinţare, au anunţat luni producătorii spectacolului citaţi de EFE, potrivit Agerpres.

Pentru prima oară de la înfiinţarea lor, The Jacksons vor ajunge în această ţară australă pentru a-şi delecta fanii cu un spectacol, la 23 martie, la teatrul Caupolicán, din Santiago de Chile, deşi va fi vorba doar de patru nu de cinci membri, cum erau cunoscuţi iniţial, ca urmare a absenţei regretatului Michael Jackson (1958-2009), a asigurat producătoarea, The FanLab. 

Fraţii "regelui pop" vor cânta marile hituri ale trupei, numită iniţial The Jackson 5, precum 'ABC' (1970), 'I'll be there' (1970) şi emblematicul 'I want you back' (1969), primul lor "number 1".

Citește și: Compozitorul Galt MacDermot a murit luni la vârsta de 89 de ani

The Jacksons este considerată precursorea aşa numitelor "boy bands", sau trupe de băieţi, cu o influenţă istorică asupra unor trupe ca Backstreet Boys, New Kids On The Block sau One Direction. 

În 2012, componenţii iniţiali, fraţii Jackie, Tito, Jermaine şi Marlon Jackson s-au reunit pentru a readuce pe scenă The Jacksons şi a cânta din nou muzica lor. 

Anul viitor, se va putea vedea în premieră acest spectacol live în Chile, prin care se va recupera magia şi esenţa acelor minunaţi ani, emblematici pentru muzica pop, soul, funk şi R&B.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.