Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Lia Oguța Vasilescu, DEZVĂLUIRE INCENDIARĂ: Klaus Iohannis, apel telefonic pentru Iordache în timpul plenului pentru schimbarea lui Dragnea

mediafax.ro
Lia Olguta Vasilescu parlament

Declarații explozive făcute de Lia Olguța Vasilescu, fost ministru al Muncii, despre ședința în care Opoziția a încercat schimbarea lui Liviu Dragnea de la șefia Camerei Deputaților.

"Nu am niciun fel de îngrijorare în ceea ce mă privește, în schimb ceea ce s-a întâmplata astăzi este de nedescris. Cunoașteți regulamentul care spune că doar liderul grupului care a propus președintele poate cere schimbarea și că dacă se dorește suplimentarea ordinii de zi trebuie să fie de acord toți liderii de grup. A fost o încercare de a-l da jos pe domnul Liviu Dragnea. Statul paralel își face treaba. Se încearcă să fim lăsați fără candidați. S-a cerut revocarea a doi vicepreședinți din partea PSD, dar nu pentru al treilea. Este vorba de doamna Carmen Mihălcescu. Am văzut astăzi că la 9:30 a fost chemată la DNA. Este o coordonare între aceste forțe.", a declarat Lia Olguța Vasilescu.

Citește și: FORFOTĂ în PSD - Declarațiile GREILOR social - democrați despre OUG pe amnistie și grațiere .

Vasilescu susţine că deputatul liberat Nicolae Neagu i-ar fi cerut lui Florin Iordache să se ridice de pe scaunul de la prezidiu şi ar fi încercat să i-l dea la telefon pe preşedintele Klaus Iohannis.

„Cred că nu cunoaşteţi un amănunt foarte important, şi anume că domnului preşedinte de şedinţă Iordache i s-a solicitat de către un deputat PNL să se ridice de pe scaun pentru că şi-a făcut treaba şi să-i dea la telefon pe preşedintele Klaus Iohannis. Asta s-a întâmplat în această şedinţă. Domnul Iordache a refuzat să vobească la telefon”, a mai spus Vasilescu, precizând că este vorba despre Nicolae Neagu.

 

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Smart Start USA

CITESTE SI

EXQUIS.RO

REVISTABLOGURILOR.RO

 

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.