Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Lider PSD, reacție după constituirea Grupării umaniste: 'E o treabă bună, e bine că există o mișcare social-liberală'

ioan mang

Deputatul Ioan Mang a salutat constituirea Grupării umaniste social-liberale în Parlament, apreciind că este bine ca alături de PSD să existe o mișcare mai apropiată de centru.

"Doamna Cătăniciu n-a plecat de lângă noi, tot aici va fi, are cabinetul la partid, în locul cabinetului domnului Gherman (n.r. Dumitru Gherman, ex-deputat PSD de Bihor), dar în cadrul partidului s-a creat mişcarea social-liberală, cu cinci persoane care au fost şi înainte la mişcarea social-liberală. A fost o strategie gândită la nivel de partid şi este o treabă bună că la nivelul partidului se creează o mişcare mai de centru decât a PSD-ului", a declarat Ioan Mang, liderul PSD Bihor, pentru BIHOREANUL.

"Dânsa rămâne cu noi, în continuare vom lucra împreună, pentru tot ce am promis în campania electorală. E bine pentru PSD că există şi o mişcare social-liberală în cadrul partidului, la care pot să adere şi liberali nemulţumiţi sau membrii AUR sau de la alte partide", a mai spus Mang.

Deputatul Grațiela Gavrilescu a anunțat că, alături de încă patru parlamentari, au înființat Gruparea parlamentară umanistă social-liberală. Alături de ea sunt deputații Steluța Cătăniciu, Vlad Popescu și Ana Loredana Predescu, precum și senatorul Laurențiu Mihai, iar cei cinci vor activa ca parlamentari independenți, afiliați grupurilor parlamentare PSD.

Citește și: Analiză │ România este condusă de ardeleni: Președintele, serviciul secret, Justiția, Academia, partidele politice sau ministerele

Gruparea parlamentară va susține proiectele de legi depuse de umaniști în legislatura anterioară și va iniția, în noua sesiune parlamentară, un pachet legislativ dedicat clasei de mijloc.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.