Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Liderii coaliției făcuți zob de liderul USR: 'Domnule Dragnea, pe auzite sunt șobolănisme', 'Creierul lui Tăriceanu e plin de lighioane'

Inquam Photos / George Călin
Tariceanu Dragnea

Liderul USR, Dan Barna, iese la atac după declarațiile recente ale liderilor coaliției, Liviu Dragnea și Călin Popescu Tăriceanu. Mai exact, Barna condamnă declarația liderului PSD care l-a acuzat Klaus Iohannis că ar fi implicat direct în condmnarea sa, menționând că un ofițer SRI activ ar fi participat la o discuție referitoare la un judecător dispus să îl condamne. Nici Tăriceanu nu a scăpat de criticile lui Barna.

„Ieri seară, Liviu Dragnea, la Antena 3 a discutat repetat despre ce “aude” domnia sa. A spus printre multe altele și cele de mai jos.

Este un ofiţer, nu îi dau numele, pentru că sunt un om de caracter, care mi-a zis că a participat întâmplător la o discuţie cu nişte şefi din nişte instituţii care au zis ‘domnule, deocamdată am rezolvat doar un judecător, dar lucrăm în continuare’.

Domnule Dragnea faceți o confuzie gravă. Caracter nu înseamnă mârlănie. Pe “auzite” sunt “șobolănisme“ ca să vorbesc pe limba dumneavoastră. România are nevoie de adevăr, de decență și nu de manipulări grosolane pe “auzite”.

ALERTĂ - Rețineri în dosarul 'cocaină pentru VIP-uri', după ce mai multe vedete au fost audiate la DIICOT Ploieşti

Aseară, tot la Antena 3, Călin Popescu Tăriceanu a continuat pe aceași linie. A spus că despre protestatari că: "…unii sunt poate curaţi în ceea ce fac, dar sunt unii care sunt manevraţi din străinătate. Au fost învăţaţi cum să procedeze la mitinguri, cum să provoace jandarmii”. Cel mai probabil "a auzit" asta de la Liviu Dragnea.

A spus despre adversarii dânsului din politică: „...neaveniți... tâmpiţi şi demenţi. Asta e. Pădurea e plină de lighioane.”

Creierul domnului Tăriceanu e plin de lighioane. Este oarecum ironic că domnul Tăriceanu repetă atât de des cuvântul demență. Definiția demenței este: scăderea treptată, progresivă a funcţiilor mentale cum ar fi: gândirea, judecata, comportamentul, limbajul, învăţarea şi memoria; de obicei apare după vârsta de 60 ani.

La fel de ironic este și faptul că domnul Gâdea, cel care i-a intervievat într-un stil demn de o distopie orwelliană, pretinde că face jurnalism.”, scrie Barna pe Facebook.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.