Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Imagini penibile | Opt persoane au inaugurat un lift la spitalul din Rădăuți: Internauții au ironizat festivitatea cu fast

captura video
inaugurare lift spital Radauti

Cu pasi mici, dar siguri, spre succes. Asta pare să fie deviza conducerii Spitalului Municipal Rădăuţi, unde a fost dat în folosinţă un lift de ultimă generaţie în clădirea veche a unităţii spitaliceşti. Opt persoane s-au strâns în faţa uşilor liftului să-l inaugureze aşa cum se cuvine.

La festivitate au participat, printre alţii, primarul Bogdan Loghin, directorul spitalului, dr. Flaviu Sima, mai mulţi medici din cadrul spitalului, dar şi reprezentanţi ai firmei care a proiectat şi executat lucrarea, anunță romaniatv.net.

„Astăzi ne-am adunat aici pentru o zi importantă pentru Spitalul Municipal Rădăuţi. Deşi e data de 13 ianuarie, vrem să inaugurăm primul lift care va deservi incinta spitalului vechi. (…) Suntem foarte mulţumiţi că am reuşit să realizăm acest obiectiv de investiţii în primul rând pentru ajutorul pacienţilor, pentru a putea fi transportaţi mai uşor către secţii. Era dificil să facem acest lucru pe nişte scări vechi”, şi-a început discursul directorul spitalului, dr. Flaviu Sima.

La rândul lui, primarul Bogdan Loghin a aplaudat investiţia şi a lăudat munca în echipă care dă rezultate întotdeauna.

„Au mai fost politicieni. Îşi puneau eşarfa şi tăiau panglici la lifturi. Nu, noi astăzi nu facem acest lucru. Noi dăm un semnal şi arătăm că dacă se munceşte în echipă şi există un parteneriat corect între toţi factorii există şi rezultate”, a adăugat primarul Bogdan Loghin.

Comentariile la videoul de la inaugurare au curs gârlă. În timp ce unii comentatori i-au felicitat pe cei care au avut iniţiativa schimbării liftului, majoritatea s-au arătat indignaţi de faptul că în spital nu sunt condiţii decente de tratament, dar fix cea care lipsea era tichia de mărgăritar.

Inaugurare lift? Wow! Supertare! A venit și Iohanis?

Bă băiatule ce realizare stă Bogdan Loghin acolo ca la înmormântare

Vorbiti serios? Asa inapoiati suntem? Facem inaugurare pt un lucru ESENTIAL si absolut NORMAL? Sa trecem in calendar cu rosu si dusul de dimineata.

Loghin prezent că de obicei…trebuia și un preot și circul era complet

Undei popa ? Parca nare farmec fără sfințire

Masa si dansul unde?

E de râsul plânsului. Maine,poimâine,inaugurează și wc.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.