Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Lionel Messi, şi-a exprimat tristeţea după ce Sergio Aguero a fost nevoit să-şi anunţe retragerea: Îmi va fi dor de tine, prietene!

Captura video
Leo Messi

Starul lui PSG, argentinianul Lionel Messi, şi-a exprimat tristeţea după ce conaţionalul său, Sergio Aguero, a fost nevoit să-şi anunţe retragerea sportivă după descoperirea unor probleme cardiace, scrie DPA, citat de agerpres.

''Practic, o întreagă carieră împreună, Kun... Am trăit foarte multe momente frumoase împreună, altele mai puţin frumoase, dar toate ne-au făcut să fim uniţi, am devenit prieteni. Cu siguranţă vom trăi momente frumoase şi în afara terenului. Sunt şi eu afectat de faptul că trebuie să te retragi prematur, să renunţi la ceea ce-ţi plăcea cel mai mult. Noi, toţi cei care te iubim, te susţinem şi vom fi mereu împreună. Acum începe o nouă etapă a vieţii tale şi sunt convins că o vei trăi tot cu zâmbetul pe buze (...) Toate cele bune în această nouă etapă! Te iubesc mult prietene, îmi va fi dor să fiu cu tine pe teren la echipa naţională a Argentinei'', a scris Messi pe reţelele de socializare.

Atacantul argentinian Sergio Aguero, care evolua la echipa spaniolă de fotbal FC Barcelona, şi-a anunţat, miercuri, retragerea din cariera de jucător profesionist ca urmare a unor probleme cardiace descoperite în urmă cu o lună.

În lacrimi şi cu vocea tremurândă, Aguero a anunţat finalul carierei sale într-o conferinţă de presă pe Camp Nou.

Aguero, care a sosit în vară la FC Barcelona, după despărţirea de echipa engleză Manchester City, a disputat doar cinci meciuri în tricoul "blaugrana". El a marcat singurul său gol pentru Barca în ultimul derby cu Real Madrid, pe Camp Nou.

Atacantul argentinian a acuzat dureri în zona toracică, în cursul partidei dintre Barcelona şi Alaves (1-1), disputată pe 30 octombrie. În urma controalelor medicale la care a fost supus ulterior, Aguero a fost informat că problemele sale cardiace ar putea fi incompatibile cu practicarea sportului profesionist, după cum au anunţat ziarele catalane la momentul respectiv.

Pe 1 noiembrie, Barcelona a dat publicităţii un comunicat în care anunţa că fotbalistul sud-american va fi indisponibil timp de trei luni, perioadă în care va fi evaluată "eficacitatea tratamentului pentru a decide procesul de recuperare".

În vârstă de 33 ani, Sergio Aguero este cel mai bun marcator din istoria clubului Manchester City, la care a evoluat timp de un deceniu (2011-2021), reuşind să înscrie 260 de goluri în 390 de meciuri. El a îmbrăcat de 101 ori tricoul selecţionatei Argentinei, pentru care a marcat 41 de goluri.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.