Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

LIVE TEXT Război în Ucraina, 26 august - Accident aviatic teribil în Ucraina: trei piloți au murit pe loc / unul dintre ei era deja celebru

Facebook
razboi ucraina

Moartea șefului Wagner continuă să facă valuri. Preşedintele Joe Biden a declarat vineri că oficialii americani încearcă să stabilească cu exactitate cum a căzut în Rusia avionul în care se afla liderul mercenarilor Wagner, Evgheni Prigojin, accident fără supravieţuitori. În ce privește situația operativ de pe front - ucrainenii continuă seria de incursiuni curajoase cu drone adânc în interiorul Rusiei și în Peninsula Crimeea anexată, în timp ce armata rusă a început o regrupare masivă sprijinită de trupe proaspete și noi transporturi de arme și armament în vederea reluării ofensivei pe scară largă.

STIRIPESURSE.RO vă prezintă mai jos, în format „live text”, principalele știri legate de războiul din Ucraina în timpul zilei de sâmbătă, 26 august 2023, pe măsură ce apar.

UPDATE 26 august, ora 17.57: Accident aviatic teribil în Ucraina: trei piloți au murit pe loc / unul dintre ei era deja celebru

Trei piloţi ucraineni au decedat după ce două avioane de antrenament L-39 s-au ciocnit în aer în centrul Ucrainei, au anunţat sâmbătă Forţele aeriene ucrainene, potrivit Reuters, informează Agerpres.

Continuarea aici.

content-image

UPDATE 26 august, ora 17.42: Războiul viitorului - Rușii testează o armă cu laser împotriva dronelor

În Rusia s-a testat un tun cu laser împotriva dronelor, scrie RIA-Novosti. Potrivit mass-media, tunul cu laser "a demonstrat o eficiență ridicată în ceea ce privește distrugerea dronelor situate în zona apropiată", notează Rador.

Continuarea aici.

content-image

UPDATE 26 august, ora 17.13: Şase răniţi civili ruşi, peste 12 case şi multe maşini avariate în bombardamente ucrainene în regiunea rusă Belgorod

Şase cicili au fost răniţi de şrapnel în bombardamente ucrainene, în regiunea rusă Belgorod, anunţă sâmbătă guvernatorul Viacelsav Gladkov, relatează CNN, informează News.ro.

”Un rănit se află într-o stare extrem de gravă, un bărbat, care a fost rănit de şrapnel în regiunea lombară, ale cărui organe interne au fost atinse”, a precizat el.

Bărbatul rănit era operat, a anunţat guvernatorul.

Peste 12 case şi mai multe maşini au fost avariate în aceste bombardamente ucrainene, mai precizeză el.

content-image

UPDATE 26 august, ora 17.09Putin le-a ordonat luptătorilor Wagner să semneze jurământul de credință față de Rusia

Președintele Vladimir Putin le-a ordonat luptătorilor Wagner să semneze un jurământ de credință față de statul rus, după un accident mortal de avion care se crede că l-a ucis pe Evgheni Prigozhin, șeful grupului de mercenari, potrivit Reuters, inforemază Mediafax.

Continuarea aici.

content-image

UPDATE 26 august, ora 15.05: Cheia unei contraofensive de succes - Ucraina primește mii de obuze calibrul 122 de la un partener din Europa de Est

Primul lot de obuze de artilerie de 122 mm produse în afara Ucrainei a fost livrat deja armatei ucrainene. Serviciul de presă al întreprinderii "Blindate Ucrainene" anunţă, sâmbătă, că acest prim lot conţine mii de obuze de artilerie în variantă puternic explozivă și cu fragmentare.

Detalii aici

content-image

UPDATE 26 august, ora 13.55: Regiunea Herson - Bombardamente ruseşti la Olhivka, soldate cu un deces

Biroul Procurorului General al Ucrainei a raportat că, vineri seară, rușii au folosit artileria împotriva satului Olhivka, din raionul Berislav, regiunea Herson. Bombardamentele s-au soldat cu un deces. Deocamdată, nu există informaţii suplimentare.

content-image

UPDATE 26 august, ora 13.48: Trupele ucrainene au tras asupra Donețkului cu proiectile NATO

În interval de 20 de minute, între orele 12.30 și 12.50, trupele ucrainene au lansat asupra Donețkului 15 proiectile de calibru 155 de milimentri, a comunicat pe Telegram reprezentanța republicii populare Donețk la Centrul comun de control și coordonare a problemelor legate de crimele de război ale Ucrainei. Trupele ucrainene au tras pe direcția localitatea Galițînovka - orașul Donețk

content-image

UPDATE 26 august, ora 13.08: RBC: O a doua navă părăseşte portul Odesa, în pofida ameninţărilor Rusiei

 

Vrachierul PRIMUS a părăsit portul Odesa, sâmbătă, pentru prima dată de la începutul invaziei ruse la scară largă - a anunţat șeful proiectului "Institutul pentru Studii Strategice ale Mării Negre", Andri Klimenko.

Potrivit acestuia, vrachierul PRIMUS a devenit, astfel, a doua navă care pleacă din portul Odesa după încetarea aşa-numitului acord al cerealelor şi în pofida ameninţărilor lansate de invadatorii ruşi. PRIMUS a acostat în portul Odesa pe 20 februarie 2022.

Potrivit lui Klimenko, nava se îndreaptă spre portul din Varna, Bulgaria, unde urmează să sosească pe 27 august.

Amintim că, în lubna iulie, Rusia a anunțat că se retrage din "acordul cerealelor", din cauza presupusei nerespectări a termenilor acestuia. În același timp, armata rusă a început să bombardeze porturile ucrainene și infrastructura cerealieră din sudul Ucrainei. Ulterior, Ucraina a anunțat deschiderea unor coridoare temporare pentru navele comerciale în Marea Neagră. Marina ucraineană a subliniat, însă, că amenințarea din partea Federației Ruse rămâne de actualitate.

 

Rutele deschise de Ucraina sunt destinate în primul rând ieșirii navelor civile care se află în porturile ucrainene Ciornomorsk, Odesa și Pivdenni încă de la începutul războiului. O primă navă a folosit coridorul temporar pe 16 august, părăsind portul Odesa.

content-image

UPDATE 26 august, ora 13.00: RIA NOVOSTI: Rusia face apel încă o dată la NATO să înceteze să sponsorizeze Kievul

Rusia face apel la conducerea țărilor membre NATO să înceteze să pompeze cu arme Kievul și să se gândească la problemele "de la ei de acasă", a declarat pe site-ul deparatmnetului purtătorul de cuvânt al Ministerului de Externe al Federației Ruse, Maria Zaharova.

"Este foarte firesc ca oamenii în Occident să fie din ce în ce mai îngrijorați unde de duc miliardele de dolari trimise Kievului de autoritățile statelor lor, bani care ar putea fi folosiți pentru îmbunătățirea traiului propriilor cetățeni. Rusia face încă o dată apel la conducerea țărilor membre NATO ca în loc să pompeze iresponsabil și fără rațiune arme în regimul neonazist al lui Volodimir Zelenski, să se ocupe de probleme la ei acasă și să asculte vocea propriei opinii publice", a declarat Zaharova pe site-ul Ministerului de Externe al Federației Ruse.

Reprezentantul Ministerului rus de Externe a reamintit faptul că unul dintre candidații la prezidențialele din SUA, Robert Kennedy Jr., a declarat că livrările de avioane F-16 către Kiev se va transforma într-un dezastru pentru Ucraina. În același timp, a adăugat Zaharova, recent un membru al Camerei Reprezentanților al Congresului SUA, Marjorie Taylor, a cerut încetarea sponsorizării Kievului, remarcând că sancțiunile au eșuat deoarece Rusia devine mai bogată, iar SUA mai sărace.

content-image

 

UPDATE 26 august, ora 12.57: RIA NOVOSTI: MAE al Rusiei a comentat apelurile Kievului de a nu fi recunoscute alegerile în noile regiuni

Cerând să nu se recunoască legitimitatea alegerilor în republicile populare Donețk și Luhansk în regiunile Herson și Zaporojie, Kievul arată că nu-i pasă de opiniile locuitorilor acestor regiuni, a declarat într-un comentariu putătorul de cuvânt al Ministerului de Externe al Federației Ruse, Maria Zaharova.

"La începutul lunii august, Rada Supremă a Ucrainei a adoptat un apel către parlamentele și guvernele străine și organizațiile internaționale în legătură cu viitoarele alegeri locale din Rusia, care vor avea loc la 10 septembrie. Parlamentarii ucraineni cer țărilor străine să nu le recunoască legitimitatea pe teritoriul republicilor populare Donețk și Luhansk, al regiunilor Herson și Zaporojie. Prin astfel de acțiuni, Kievul demonstrează încă o dată că nu-i pasă de opinia milioanelor de locuitori din aceste regiuni rusești, care nu vor să aibă nimic de-a face cu regimul neonazist de la Kiev", a declarat Zaharova, citată pe site-ul Ministerului de Externe al Rusiei. Oficialul rus a subliniat că aceste fapte, precum și altele, confirmă faptul că obiectivele operațiunii militare speciale continuă să fie de actalitate. "Toate aceste obiective vor fi îndeplinite în totalitate", a subliniat Zaharova.

content-image

UPDATE 26 august, ora 12.46: RBC: Regiunea Harkiv - Atac rusesc asupra unei cafenele, soldat cu doi morţi şi un rănit

Şeful regiunii ucrainene Harkiv, Oleh Sinehubov, a raportat, sâmbătă, că invadatorii ruși au tras asupra unei cafenele din localitatea Podoli, raionul Kupiansk. Două persoane au murit în timpul bombardamentelor. "Invadatorii au lovit raionul Kupiansk.

Conform informațiilor preliminare primite de la medici, în satul Podoli, două persoane au murit în urma bombardamentelor, iar o alta a fost rănită" - a scris oficialul pe Telegram. Potrivit lui Sinehubov, invadatorii ruși au lovit o cafenea în care se aflau civili.

content-image

UPDATE 26 august, ora 12.20: Ucrainenii ar fi lovit pe teritoriul Rusie cu muniții cu dispersie: Sunt victime

Forțele militare ucrainene au tras asupra localității Urazovo din regiunea Belgorod cu muniții cu dispersie din dispozitive "Grad", notează Rador.

Detalii aici

content-image

UPDATE 26 august, ora 12.08: Comandantul care a cucerit Robotine anunță continuarea înaintării: Obiectivul nostru este Marea de Azov

Forţele ucrainene consideră că au depăşit cea mai dificilă linie a apărării ruse în sud şi vor putea de acum înainte să înainteze mai rapid, a declarat pentru agenţia de presă Reuters un comandant al trupelor care luptă în sudul Ucrainei.

Detalii aici

content-image

UPDATE 26 august, ora 11.05: Puși sub presiune în sud, rușii atacă puternic în est - Lupte grele în Luhansk

Rușii încearcă să avanseze în zona localităţii ucrainene Novoehorivka și au devenit mai activi în apropierea localităţii Bilohorivka - a raportat, sâmbătă, guvernatorul regiunii estice Luhansk, Artem Lisohor.

Detalii aici

content-image

UPDATE 26 august, ora 10.48: Două drone ruseşti au fost doborâte în regiunea Harkiv

Forţele Aeriene ale Ucrainei raportează că, în cursul serii de vineri, Rusia a încercat să atace teritoriul ucrainean cu drone kamikaze. Potrivit armatei ucrainene, dronele inamice au fost doborâte în regiunea Harkiv. Ocupanții au lansat dronele (Shahed-136/131) din direcția sud-estică.

content-image

UPDATE 26 august 2023, 0ra 9.56: O grupare masivă de blindate ucrainene ar fi trecut de prima linie de apărare rusă în zona Robotîne, pe axa Orihiv-Tokmak.

Contraofensiva este sângeroasă și lentă, dar Forțele Armate ucrainene au trecut de prima linie de apărare a Rusiei, a confirmat și șeful Statului Major al SUA, generalul Mark Milley.

DETALIILE incursiunii aici

 

UPDATE 26 august 2023, ora 9.48: RBC: Armata rusă întâmpină probleme în sudul Ucrainei

Purtătoarea de cuvânt a trupelor ucrainene din zona de sud a Ucrainei, Natalia Humeniuk, susţine că ocupanții ruși se confruntă cu probleme nu doar în direcția Zaporijjia, ci și în direcția Herson, în condiţiile în care forțele Kievului "continuă să distrugă inamicul".

"Bloggerii ruși țipă că armata este insuficient aprovizionată, că forțele lor suferă din cauza opresiunii din partea unităților noastre. Sunt foarte deranjați de lupta contra baterie, are loc o înlăturare a lor din acele poziții pe care au încercat să le acapareze după retragerea apelor ca urmare a inundaţiilor provocate de dezastrul de la centrala Kahovka" - a declarat, sâmbătă, Natalia Humeniuk.

Potrivit acesteia, Forțele Armate ale Ucrainei distrug "subflota" fluvială rusă, cu ajutorul căreia inamicul încearcă să manevreze între insule.Humeniuk a precizat că "se lucrează mult la distrugerea armelor de calibru mare".

Numai în ultimele 24 de ore, în direcția Herson, soldații ucraineni au lichidat peste 40 de ocupanți ruși şi au distrus cinci tunuri ruseşti, opt vehicule blindate şi o ambarcaţiune. Armata Ucrainei lansează lovituri în special asupra posturilor de observare, precum și a stațiilor radar inamice. "Acțiunile noastre rămân o surpriză pentru ei, iar rezultatele zilnice ne apropie de victorie" - a adăugat Humeniuk.

 

UPDATE 26 august 2023, ora 9.37: RBC: Peste 600 de militari ruşi au fost ucişi în Ucraina, în ultimele 24 de ore (armata ucraineană).Forţele ucrainene au lichidat 640 de militari ruși în ultimele 24 de ore, astfel că numărul invadatorilor ucişi pe front, de la începutul războiului, a ajuns la 260.270 - potrivit unui raport publicat, sâmbătă, de Statul Major al Forţelor Armate ale Ucrainei.

De asemenea, de la începutul invaziei ruse la scară largă, trupele ucrainene au doborât 315 avioane și 313 elicoptere rusești. Au mai fost distruse 4.390 (+12) de tancuri ale armatei ruse, 8.539 (+18) de vehicule blindate, 5.379 (+18) de sisteme de artilerie, 497 (+2) de sisteme de apărare aeriană, 726 (+2) de lansatoare multiple de rachete, 7.823 (+33) de vehicule și cisterne transportatoare de combustibil, 18 nave, 4.367 (+11) de drone, 1.411 (+2) rachete de croazieră și tehnică specială (804).

content-image

UPDATE 26 august 2023, ora 9.30: RBC: Regiunea Zaporijjia, vizată de peste 80 de atacuri ruseşti

Armata rusă a bombardat 26 de localităţi în regiunea ucraineană Zaporijjia, în ultimele 24 de ore, un bărbat fiind ucis în timpul unui atac al invadatorilor.

Potrivit unui raport publicat, sâmbătă, de autorităţile ucrainene, în ultimele 24 de ore, ocupanții ruşi au bombardat regiunea Zaporijjia de 85 de ori, folosind arme grele, drone, avioane și rachete.

content-image

UPDATE 26 august 2023, ora 9.21: RBC: Regiunea Zaporijjia - Explozii la Tokmak, oraş ocupat de ruşi

Mai multe serii de explozii s-au auzit în apropiere de oraşul ucrainean Tokmak (regiunea Zaporijjia), ocupat de ruşi - a anunţat, sâmbătă, primarul din Melitopol, Ivan Fedorov.

Acesta a menționat că este a doua zi consecutivă în care ocupanţilor din direcţia Melitopol "li se întâmplă ceva rău".

"A început ieri după-amiază: locuitorii din partea de nord a Melitopolului și din jurul Terpinia, Kostiantinivka, Mirne și Voznesenk au raportat explozii puternice dinspre Tokmak" - a scris Fedorov pe Telegram.

Tokmok se află sub ocupație rusă din martie anul trecut şi este vizat frecvent de atacuri asupra invadatorilor ruşi. Pe 23 august, potrivit martorilor oculari, trei explozii puternice au avut loc în apropiere de Tokmak.

 

UPDATE 26 august 2023, ora 9.15: KORESPONENT: Ucraina şi Canada au început negocierile privind furnizarea garanţiilor de securitate pentru Kiev

Autoritățile din Ucraina și Canada au început negocierile pentru un acord bilateral privind furnizarea de garanții de securitate.

Şeful cancelariei prezidenţiale ucrainene, Andri Ermak, a declarat că a fost mandatat de către preşedintele Volodimir Zelenski să coordoneze negocierile. Potrivit lui Ermak, prima rundă de negocieri a fost ținută de adjunctul său, Ihor Jovkva. Canada a devenit a treia țară din G7, după SUA și Marea Britanie, cu care Ucraina a început astfel de negocieri.

Andri Ermak a subliniat că garanțiile de securitate pe care ar trebui să le primească Ucraina vor face ţara mai sigură chiar înainte de aderarea deplină la NATO. "Garanțiile de securitate pentru Ucraina ar trebui să fie eficiente și să constituie drept etapă de tranziție pe calea ţării noastre către aderarea la Alianță - care, în acest moment, este singura garanție de securitate ce prezintă cea mai mare încredere" - a remarcat Ermak.

content-image

UPDATE 26 august, ora 9.10 - REUTERS: Cooperarea militară a Rusiei cu Iranul nu va ceda în faţa presiunii geopolitice (Riabkov, citat de RIA)

Cooperarea militară a Rusiei cu Iranul nu va ceda în faţa presiunii geopolitice, a declarat adjunctul ministrului rus de externe Serghei Riabkov, în urma unor informaţii conform cărora Washingtonul a cerut Teheranului să înceteze vânzarea de drone către Moscova.

„Nu există schimbări, iar cooperarea cu Iranul va continua”, a spus Riabkov, citat sâmbătă de agenţia de presă rusă RIA. „Suntem state independente și nu cedăm în fața dictaturilor Statelor Unite și ale sateliților săi". SUA presează Iranul să nu mai vândă dronele armate, pe care Rusia le folosește în războiul din Ucraina, a scris publicaţia Financial Times la începutul lunii august, în 2022.

Așa-numitele drone kamikaze fără pilot nu au nevoie de o pistă pentru a se lansa și explodează la impact. Iranul a recunoscut că a trimis drone în Rusia, dar a afirmat că în trecut au fost trimise înainte de invazia Rusiei în Ucraina din februarie 2022. Moscova a negat că forțele sale au folosit drone iraniene în Ucraina. Un oficial de la Casa Albă a declarat în iunie că Iranul a transferat câteva sute de drone în Rusia începând din august 2022.

content-image

UPDATE 26 august, ora 9.05 - TASS: Mijloacele de apărare antiaeriană au distrus o dronă ucraineană în raionul Instrinsk din regiunea Moscovei

RADOR (26 august) - Kievul a încercat să atace cu o dronă de tip avion obiective de pe teritoriul Moscovei și regiunii Moscova. Drona a fost distrusă de mijloacele de apărare antiaeriană deasupra raionului Instrinsk, au comunicat jurnaliștilor surse din Ministerul Apărării al Rusiei. Incidentul s-a produs pe 26 august, la ora 3.00 (ora Moscovei). Potrivit datelor preliminare, nu se înregistrează victime sau distrugeri.

content-image

UPDATE 26 august, ora 9.00 - Noua Zeelandă a anunţat, sâmbătă, că va oferi acces la statutul de rezident permanent refugiaţilor războiului din Ucraina, relatează AFP.

Noua Zeelandă a anunţat, sâmbătă, că va oferi acces la statutul de rezident permanent refugiaţilor războiului din Ucraina, relatează AFP.

Reşedinţa permanentă în Noua Zeelandă va fi disponibilă pentru persoanele care fug de război cu viză temporară specială până pe 15 martie 2024, a declarat ministrul imigraţiei, Andrew Little. „Mulţi dintre cei care au căutat siguranţă aici în Noua Zeelandă nu şi-ar fi imaginat niciodată să rămână aici pe termen lung, dar pe măsură ce războiul continuă, avem obligaţia umanitară de a le oferi certitudine”, a adăugat el.

"Simplificăm pe cât posibil procedura”, a mai spus el. Pentru a face acest lucru, candidaţii nu vor trebui să treacă un test de limbă, să aibă fondurile corespunzătoare sau să recurgă la sponsorizare.

Peste 1.500 de vize speciale pentru Ucraina au fost acordate de când categoria specială a fost creată în 2022, ca parte a eforturilor guvernului Noii Zeelande după ce Rusia a invadat Ucraina.

content-image

 

UPDATE 26 august, ora 8.50: Liniile de apărare rusești încep să se prăbușească (Mihailo Podoliak)

Mihailo Podoliak, consilier al şefului cancelariei prezidenţiale de la Kiev, susţine că armata de ocupație a Federaţiei Ruse este în pragul pierderii definitive a pozițiilor sale strategice. "Liniile de apărare rusești încep să se prăbușească”, notează Korespondent.

Detalii aici

content-image

UPDATE 26 august, ora 8.40: Atac puternic cu drone al ucrainenilor în Peninsula Crimeea anexată. Zeci de militari ruși ar fi fost uciși și distruse multe instalații militare

Serviciul de securitate SBU şi forţele armate ucrainene au lansat un atac la scară largă cu drone asupra poziţiilor militare ruse din Peninsula Crimeea ocupată, a informat presa ucraineană vineri seară, informează Reuters citat de Rador.

Detalii aici

content-image

UPDATE 26 august 2023, ora 5.20: Puternic atac cu drone al ucrainenilor asupra unor poziții militare ruse din Peninsula Crimeea anexată

Potrivit informaţiilor apărute în presă, Brigada 126 a Flotei Ruse de la Marea Neagră a fost atacată în satul Perevalne, nu departe de capitala Crimeei, Simferopol.

Alte mass-media ucrainene au relatat, de asemenea, despre operaţiune, spunând că dronele au putut ocoli apărarea antiaeriană rusă şi au lovit un depozit de muniţii şi alte echipamente militare. Sursele care au vorbit cu presa ucraineană au sugerat că forţele de ocupaţie ruse au fost prinse pe nepregătite.

Detalii

content-image

UPDATE 26 august 2023, ora 3.56: REUTERS: Rusia a raportat un nou atac cu drone asupra Moscovei

Rusia a raportat un nou atac cu drone asupra Moscovei în primele ore ale zilei de sâmbătă. Primarul Moscovei, Serghei Sobianin, a declarat că o dronă a fost doborâtă de sistemele de apărare aeriană deasupra districtului Istra din regiunea Moscovei. Armata rusă a raportat atacuri repetate ale dronelor și rachetelor ucrainene asupra teritoriului rus în cursul acestei săptămâni

content-image

UPDATE 26 august 2023, ora 2.34: CNN: Unităţile ucrainene aproape au atins liniile de apărare ruseşti din regiunea Zaporojie (ofiţer ucrainean)

Unitățile ucrainene "aproape au ajuns" la principalele linii de apărare rusești din regiunea-cheie Zaporojie, în sudul Ucrainei, dar au multiple provocări pentru a progresa în continuare, potrivit unui ofițer militar ucrainean de pe linia frontului. Ofițerul - pe care CNN nu îl identifică, deoarece nu este autorizat să vorbească în mod oficial - a declarat că zona dintre satele Robotine și Verbove "este cea mai fierbinte în acest moment", dar trupele rusești au retras artileria, iar aviația lor este în permanență la lucru "24 de ore pe zi, sunt o duzină de raiduri aeriene pe zi", a precizat ofiţerul ucrainean.

content-image

Știre inițială

Rusia l-a criticat mai devreme în cursul zilei de vineri pe preşedintele Biden, care îşi exprimase lipsa de surpriză la auzul veştii morţii lui Prigojin într-un accident de avion, şi a avertizat că nu este potrivit pentru Washington să facă astfel de afirmaţii.

Întrebat de reporteri ce a adus la căderea avionului în care se afla liderul mercenarilor Wagner, preşedintele Biden a spus:"Nu vă pot spune exact... Încercăm să stabilim cu precizie, dar nu am nimic de spus".

Preşedintele rus Vladimir Putin a transmis joi condoleanţe familiei lui Prigojin, rupând tăcerea după ce avionul în care se afla liderul mercenarilor Wagner s-a prăbuşit, la două luni după ce a condus o revoltă împotriva conducerii armatei ruse.

 

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.