Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

LIVE TEXT: Război în Ucraina: Președintele Poloniei năruie spernțele Ucrainei: Nu știu dacă va putea recupera Crimeea

istockphoto.com
razboi ucraina

Operațiune de salvare în Avdiivka: În ultima săptămână, Ucraina a organizat o operațiune de evacuare a peste 100 de civili din Avdiivka, afectat grav de atacurile rusești începute în octombrie 2023. Orașul, situat în apropiere de Donețkul ocupat, a fost atacat pentru a fi încercuit și capturat de trupele Moscovei.

STIRIPESURSE.RO vă prezintă mai jos, în format „live text”, principalele știri legate de războiul din Ucraina

 

UPDATE 4 februarie, ora 15.10: Președintele Poloniei dă apă la moară Rusiei: Afirmațiile lui Duda sunt un semnal dat Ucrainei

Mihail Șeremet, deputat în Duma de Stat a Rusiei din partea regiunii Crimeea, a spus că declarația președintelui Poloniei, Andrzej Duda, privind apartenența istorică a Crimeei la Rusia este un semnal dat Ucrainei de a-i lăsa în pace pe locuitorii Crimeei, notează Ria Novosti, potrivit Rador Radio România.

Detalii aici

content-image

UPDATE 4 februarie, ora 9.50: Președintele Poloniei năruie spernțele Ucrainei: Nu știu dacă va putea recupera Crimeea

Președintele Poloniei, Andrzej Duda, a făcut o declarație neașteptată referitoare la viitorul Crimeei, notează Rosbalt, potrivit Rador Radio România.

Detalii aici

content-image

UPDATE 4 februarie, ora 9.10: Canada scoate de la naftalină rechetele CRV7 - Zeci de mii de rachete aer-sol ar putea fi donate Ucrainei

Canada intenționează să doneze Ucrainei zeci de mii de rachete aer-sol care erau programate pentru casare. Forțele armate canadiene au 83.303 de rachete CRV7, care au fost dezvoltate în anii 1980 și retrase la începutul anilor 2000. În urmă cu trei ani, guvernul canadian a semnat un contract pentru a elimina aceste rachete, notează CBC.

Detalii aici

content-image

UPDATE 4 februarie, ora 03.50: Autorităţile instalate de Rusia în Lisiciansk anunţă că un atac ucrainean a ucis cel puţin 20 de persoane

Autorităţile instalate de Rusia în estul Ucrainei au anunţat că bombardamentele forţelor Kievului au ucis cel puţin 20 persoane, într-o brutărie din oraşul Lisiciansk, informează Rador Radio România.

Presa rusă a difuzat imagini cu o clădire distrusă, iar echipele de urgenţă scoteau de sub moloz o maşină strivită. Anterior, un atac ucrainean cu dronă a cauzat un incendiu la una dintre cele mai mari rafinării petroliere din sudul Rusiei.

Continuarea aici

content-image

UPDATE 4 februarie, ora 03.00: Ucrainenii anunță un nou succes: A fost lovită ce mai mare rafinărie din sudul Rusiei

Două drone lansate de ucraineni au lovit sâmbătă cea mai mare rafinărie din sudul Rusiei. Este vorba despre rafinăria de petrol de la Volgograd, susține o sursă ucraineană contactată de Reuters, notează Mediafax.

Rușii au confirmat lovitura care a fost urmată de un incendiu, dar au spus că rafinăria și-a reluat rapid activitatea.

Continuarea aici

content-image

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.