Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Liviu Dragnea a semnat legea împotriva dublului standard: amenzi grase pentru firme / 'Este o lovitură pentru stăpânii lui Iohannis'

realitateaoltului.ro
dragnea

Liderul PSD Liviu Dragnea a declarat, luni, la Antena 3, că a semnat luni după-amiază proiectul de lege de taxare a firmelor care practică dublul standard și comercializează în România mărfuri de calitate inferioară produselor care se exportă în alte țări.

„Am semnat-o azi dupa-amiaza impreuna cu dl Steriu (Valeriu Steriu, deputat PSD, n.red.), nu e foarte complicata, dar e dura”, a spus Dragnea.

Potrivit acestuia, se poate merge pâna la confiscarea totala a unor produse si „nu este exclusa actiunea penala”.

„Ne bazam pe sanctiuni financiare”, a indicat liderul PSD, potrivit căruia se instituie o amendă de 4% din cifra de afaceri din anul respectiv pentru firma care practica dublul standard.

„Dacă vorbim de un lanț de magazine nu vorbim de cifra de afaceri a magazinului respectiv, ci a întregului lanț”, a adăugat aces.ta

„Iese din Parlament in sesiunea asta obligatoriu, in luna iunie iese, o sa adoptam legea in procedura de urgenta”, a mai spus Dragnea.

Liderul PSD a precizat că legea este „o lovitura exact pentru stapanii lui (Klaus Iohannis, n.red.), pentru protectorii lui”.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.