Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Liviu Pleșoianu s-a DEZLĂNȚUIT la adresa lui Victor Ponta: 'Negociați cu unul care ne spune nonșalant că și-a bătut joc de 7,4 MILIOANE de români!'

liviu plesoianu

Deputatul PSD Liviu Pleșoianu s-a dezlănțuit la adresa lui Victor Ponta, după ce, ieri, premierul Viorica Dăncilă, liderul PRO România, Victor Ponta, și liderul ALDE, Călin Popescu Tăriceanu, au negociat o posibilă alianță pentru susținerea unui candidat la prezidențiale. Deocamdată, discuțiile nu au avut succes.

"Doamna Dăncilă, doamna Firea și domnul Tăriceanu consideră că e în regulă să se întâlnească și să încerce alianțe cu acest personaj... Să vă fie de bine! Eu NU am ce discuta cu unul care ne spune nonșalant că și-a bătut joc de 7,4 MILIOANE de români! Negociați voi și faceți alianțe cu Ponta... Doamne, ferește!

Urmăriți acest fragment video, din campania pentru europarlamentare:

Victor Ponta, președinte Pro România, despre cum a fost el "pro-european" bătându-și joc de votul dat de 7,4 MILIOANE de români:

"Sunt proeuropean pentru că în 2012, deși au votat 90% să-l demită pe Băsescu, m-am întâlnit cu domnul Barroso care mi-a spus "BĂ, în Europa nu se face așa, voi ce drum alegeți?" ...și atunci am zis că mai bine mai stau cu Băsescu 2 ani decât să ies din Europa!"

...plus, un BONUS de la PONTA:

"Pe 26 mai mă duc și la referendumul lui Iohannis și votez DA!", scrie Liviu Pleșoianu pe Facebook.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.