Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Localnicii din Caracal TAXEAZĂ anchetatorii - Coroană din partea procurorului și a șefului Poliției, la poarta criminalului

Inquam Photos / Bogdan Danescu
politia caracal

Unul dintre localnicii din Caracal a ales un mod inedit de a protesta împotriva anchetatorilor care nu au intervenit pentru salvarea Alexandrei. El a adus la casa criminalului o coroană, pe care erau scrise numele procurorului care s-a ocupat de caz și cel al șefului Poliției din Caracal, acum demis.

"Am dat 80 de lei pe ea. Ei sunt vinovații pentru că nu au făcut nimic pentru a salva acel suflet", a spus bărbatul.

Momente tensionate au loc la poarta casei lui Gheorghe Dincă, după ce acesta și-a recunoscut ambele crime. Mama Luizei și bunicul acesteia au leșinat. „Ce păziți domnule, un criminal păziți?”, au strigat oamenii către forțele de ordine.

Suspectul principal din Caracal, Gheorghe Dincă, și-a recunoscut, în urmă cu puțin timp, ambele crime, atât în cazul Alexandrei, cât și al Luizei, a declarat avocatul din oficiu al bărbatului, pentru MEDIAFAX.

CITEȘTE ȘI: Alimentul natural cel mai eficient împotriva îmbătrânirii: Menţine articulaţiile şi reduce ridurile .

"Da, este adevărat. A recunoscut că le-a omorât pe amândouă. Sunt două fapte de omor. A oferit niște explicații. Acum sunt din punctul dânsului de vedere, au venit aici pentru a întreținere relații sexuale, au fost discuții mai aprinse și în urma acelor discuții le-a lovit și în urma loviturilor s-a întâmplat ce s-a întâmplat. Din declarațiile dânsului au venit de bună voie", a declarat Bogdan Alexandru, avocatul lui Gheorghe Dincă.

Familia Alexandrei a venit, în urmă cu puțin timp, la locuința lui Gheorghe Dincă, după ce acesta a recunoscut ambele crime. Părinții fetei au refuzat să vorbească. La poarta lui Gheorghe Dincă au loc momente emoționante, peste 100 de oameni fiind adunați în fața locuinței.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.