Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Lovitură de baros pentru Nicușor Dan: încă un lider PNL îl desființează

Inquam Photos
silviu manastire

Se pare că toate sursele noastre au fost corecte cu privire la tensiunile generate de prestația lui Nicușor Dan la PMB. În coaliția PNL-USR liniștea începe să se termine, asta după ce dezastrul a fost deja produs.

După ce Rareș Bogdan, cu simțul jurnalistului versat de televiziune, a ridicat semne de întrebare privind o viitoare candidatură a actualului edil, a venit rândul unui alt fost realizator tv, recrutat de PNL în postul de Secretar General Adjunct al partidului, Silviu Mănăstire.

"Eu nu cred ce spune Nicușor Dan cu privire la faptul că s-au terminat banii pentru căldură și apă caldă. Îl cunosc foarte bine. Nu cred povestea că el a ”moștenit” o primărie în faliment, că el tot vinde marota asta. Am făcut emisiuni de televiziune și am vorbit cu el." a spus acesta ieri, în emisiunea lui Marius Tucă la Gândul.

Interesant este că Mânăstire e un apropiat al Secretarului General al PNL, Lucian Bode, fost om de bază în garnitura lui Traian Băsescu și Vasile Blaga, ceea ce ne face să nu presupunem întâmplătoare nici ieșirea publică a adjunctului său.

"Nicușor Dan e un dezastru, Bucureștiul este un dezastru” a continuat Mânăstire, întărind și recentele ironii ale altui liberal de seamă, europarlamentarul Cristian Bușoi.

Dacă deja toate aceste nemulțumiri din Capitală, care au costat și vor costa enorm din punct de vedere electoral partidul prezidențial, încep să iasă la suprafață, probabil că este doar o problemă de timp până când ruptura se va oficializa.

Din păcate pentru bucureșteni si pentru România, va fi mult prea târziu, după ce deja se vor fi pierdut zeci de mii de locuri de muncă și se vor fi închis sute de firme, iar încasările la buget vor fi scăzut cu multe miliarde de euro. Toate acestea, după cum am arătat, urmare a blocajului administrativ girat de coaliția PNL-USR din Consiliul General.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.