Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

LOVITURĂ - Departamentul de Stat al SUA, DAT ÎN JUDECATĂ: Implicarea NEBĂNUITĂ a României în proces

Curacao Chronicle
Departamentul de stat

Lovitură neaşteptată pentru Departamentul de Stat al SUA! Instituţia a fost dată în judecată de fundaţia Judicial Watch. Fundaţia a cerut Departamentului de Stat să pună la dispoziție documentele legate de finanțarea activităților politice din România și Columbia de către societatea lui George Soros, ”Open Society Foundation”.

Citeşte şi:  Scandal MONSTRU la B1TV! Traian Băsescu și Liviu Mihaiu S-AU DEZLĂNŢUIT, în direct: 'Slugile lui Vîntu rămân ceea ce sunt...'

"Ca și în alte părți ale lumii, o serie de entități și proiecte finanțate de Soros în România sunt, de asemenea, finanțate de Guvernul Statelor Unite. Centrul Român pentru Jurnalism Independent, care este susținut de Institutul pentru o Societate Deschisă din New York, a primit recent 17.000 de dolari de la Departamentul de Stat", potrivit Judicial Watch.

"În România, în martie 2017, liderul partidului de guvernământ a acuzat că fundațiile Soros "pe care le-a înființat din 1990 au finanțat răul ".", mai scriu cei de la Judicial Watch.

Citeşte şi: Daniel Dragomir, reacţie FURIBUNDĂ în scandalul momentului: 'Plângere PENALĂ naţională împotriva lui Kovesi, Coldea şi Maior'

"Este timpul ca americanilor să li se permită să vadă documentația Departamentului de Stat privind finanțarea publică a Fundațiilor "Open Society"", a declarat președintele Judicial Watch, Tom Fitton.

"Miliardarul George Soros are nevoie de asistență zero de la contribuabili pentru a-și promova agenda de extremă stângă în străinătate", a completat acesta.

Citeşte şi: REVOLTĂ totală! Reacţii DURE, după 'plagiatul' lui Dacian Cioloş: 'E metoda de ANIHILARE a oricărei mişcări reale, necreate în LABORATOARE ideologice...'

Ştirea a făcut înconjurul lumii, reacţii fulger venind chiar şi din România. Fostul şef al SIE, Cătălin Harnagea, susţine acuzaţiile aduse de fundaţie şi spune că există numeroase fundaţii ale lui Soros care ar controla entităţi din ţara noastră.

”Documentul prezentat de avocații acestui ONG care se ocupă de urmărirea unor finanțări nu foarte clare din partea agențiilor americane vizavi de anumite state, acest document face referire la ambasada americană dar și la o agenție de cooperare și dezvoltare a SUA. Documentul face referire în mod expres la valoarea finanțărilor și canalelor acestora. Sunt fundații ale lui Soros în România care controlează anumite entități.”, a spus Cătălin Harnagea, fost șef SIE, la Antena 3.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.