Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Lovitură pentru fiicele lui Dan Voiculescu: Ce a anunțat ANAF

voiculescu catuse

ANAF organizează, la 26 octombrie, o licitaţie publică pentru vânzarea unui număr de acţiuni pe care fiicele omului de afaceri Dan Voiculescu, Camelia Rodica şi Corina Mirela Voiculescu, le deţin la compania SC Sanagra SA din judeţul Mureş, potrivit unui anunţ postat pe portalul ANAF. Aceasta este cea de-a doua licitaţie pe care Fiscul o organizează pentru vânzarea bunurilor familiei Voiculescu.

Citește și: Traian Băsescu, victima unui incident în această seară: Ce a pățit fostul președinte

O licitaţie vizează vânzarea unui număr de 306 de acţiuni pe care fiica cea mică a mogului media, Camelia, le deţine la compania Sanagra din localitatea Sântana de Mureş, judeţul Mureş, preţul de pornire, fără TVA, fiind de 1,463 milioane de lei (aproximativ 330.000 de euro), arată un anunţ postat pe portalul ANAF.

Citește și: Raportul SUA în care premierul Victor Ponta este dur criticat

O altă licitaţie are ca scop vânzarea unui număr de 351 de acţiuni pe care fiica cea mare a lui Dan Voiculescu, Corina, le deţine la aceeaşi companie. În acest caz, preţul de pornire în licitaţie, fără TVA, este de 1,678 milioane de lei (aproximativ 380.000 de euro), potrivit unui anunţ postat marţi pe portalul ANAF. Societatea Sanagra, înfiinţată în anul 1999, are ca obiect de activitate „creşterea bovinelor de lapte“, potrivit datelor de pe portalul Ministerului Finanţelor.

Citește și: Lege BOMBĂ dată de Victor Ponta: Liviu Dragnea beneficiază direct

Compania Sanagra a înregistrat anul trecut o cifră de afaceri de 7,14 milioane de lei şi o pierdere de 4,85 milioane de lei. La sfârşitul lui 2014, societatea avea 54 de salariaţi şi datorii de 5,36 milioane de lei, potrivit datelor Ministerului Finanţelor.

Citește și: Adjunctul Poliției Capitalei, adus cu mandat la DNA

ANAF va scoate la vânzare sediile Grivco, Intact, şi cele ale televiziunilor Antena 1 şi Antena 3, imobile care i-au aparţinut lui Dan Voiculescu, dar au fost confiscate de către stat în urma sentinţei din Dosarul ICA, iar preţul de pornire este de 15 milioane de euro. Fiscul a finalizat evaluarea celor trei imobile şi le va scoate la mezat.

Citește și: O mare sportivă a României a încetat din viață! Ilie Năstase: E un șoc, nu-mi vine să cred

Cel mai scump este evaluat turnul Grivco din Strada Gârlei nr. 1B, lot 2, la care licitaţia va porni de la 8,3 milioane de euro. Pentru imobilul din Strada Gârlei nr. 1B, lot 1, valoarea de piaţă este calculată la 3,5 milioane de euro, în vreme sediul Antenei 1 şi Antenei 3 din Şoseaua Bucureşti-Ploieşti nr. 25-27, a fost estimat la o valoare de 3,4 milioane de euro, scrie adevarul.ro

Citește și: EXPLOZIV Dan Diaconescu a făcut denunț la DNA! Pe cine a turnat și cum a vrut să scape

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.