Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

LOVITURĂ pentru MĂMICILE copiilor de la ALBINUȚA - Contestația lor va fi respinsă pentru că ele nu au calitate în dosar

www.botosaneanul.ro
abuz, femeie

Tribunalul București a invocat, marți, excepția inadmisibilității contestației făcute de mamele copiilor pretins abuzați de educatoarea Dana Munteanu de la grădinița Albinuța împotriva deciziei Judecătoriei Sectorului 2 care a stabilit în 11 februarie revocarea controlului judiciar care îi interzicea femeii prezența în instituția de învățământ.

Citește și: CENZURĂ Judecătorul educatoarei de la Albinuța SECRETIZEAZĂ procesul privind șase fapte de purtare abuzivă și avertizează părțile și presa

Concret, mamele unora dintre copii care ar fi fost agresați de către educatoarea Dana Munteanu, au făcut contestat decizia din 11 februarie după ce procurorii PJS2 nu au făcut contestație.

La termenul de marți al procesului de la Tribunalul București instanța a ridicat din oficiu excepția inadmisibilității contestației explicând că părțile vătămate nu au calitatea de contestator, respectiv că mamele copiilor nu au drept de contestație la deciziile privind măsurile preventive, potrivit legislației aflate în vigoare.

Citeşte şi: EXCLUSIV! Copii pălmuiţi, puşi să mânânce forţat până la vomitare şi cu părul smuls, ar intra în PALMARESUL educatoarei DANA MUNTEANU de la ALBINUŢA

Astfel, fiin do excepție proprie a instanței de judecată, aceasta s-ar putea admite iar concomitent contestația acestora respinsă ca inadmisibilă.

În fața judecătorilor de la Tribunal una dintre mămici a arătat că educatoarea Dana Munteanu a revenit în grădinița în care procurorii bucureșteni au constatat că ar fi comis fapte penale.

Totodată această parte vătămată a spus că unii dintre copii pretins abuzați se află încă la unitatea de învățământ iar părinții acestora sun îngrijorați de revenirea educatoarei în grădiniță.

Citeşte şi: EXPLOZIV! Educatoarea judecată pentru şase fapte de purtare abuzivă faţă de copii de patru ani RUPE TĂCEREA - Ce spune despre cazul său

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.