Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ludovic Orban a IZBUCNIT la adresa anti-vacciniștilor: 'Absurdități! E clar că au campanii finanțate'

Inquam Photos / George Calin
orban parlament orban masca

România ar putea derula campanii pro vaccinare.  Premierul Ludovic Orban a explicat că este un susținător al vaccinării, și că România trebuie să demareze adevărate”absurdităților antivacciniștilor” și că strategia dezinformărilor este elaborată ”în afara Europei, mai spre est”.

Citește și: Un medic FACE MIȘTO de avertismentele apocaliptice ale autorităților: Am fi avut sute de mii de morți, ca-n Bulgaria

”Eu sunt un susținător al vaccinului. Ar trebui să fim și noi mai proactivi, să derulăm campanii în care să contracarăm toate absurditățile și toate aberațiile pe care le-am auzit în campanile pe care nu știu cine le finanțează. E clar că sunt finanțate campaniile antivacciniștilor, care în mod evident, fac parte dintr-un mecanism elaborat al unei strategii de dezinformare care e aplicată nu numai în România, ci și în alte țări din Europa și care în mare ăarte cred că-și are izvorul în afara Europei, mai spre est”, a declarat Ludovic Orban.

premierul a mai spus că vaccinul este un instrument fundamental de luptă împotriva bolilor.

”Noi și acum căutăm vaccin antiCoVID. Sigur, desigur căutăm și tratament. În gândirea pe care o avem pentru toamnă, când se estimează o revenire a epidemiei, ne gândim să facem o vaccinare antigripă pe scară largă, trei-patru milioane, câte doze reușim să adunăm, ca un mijloc de a simplifica. În fine, vaccinul e foarte important. Reacția noastră trebuie să fie campanii inteligente în care să-i convinge pe toți aceia care pot cădea pradă acestor dezinformărilor, care repet - sunt sistemice, bine finanțate și bine gândite, în mod inteligent gândite și care generează o astfel de reacție absurdă din partea foarte multor oameni maturi care cad pradă acestei dezinformări”, a conchis Ludovic Orban.

Premierul a participat, marți, prin videoconferință, la dezbaterea „Resetarea sistemului de sănătate: de la experiența din criza Covid, la reformă și modernizare”, organizată de CursDeGuvernare.ro.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.