Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ludovic Orban, prima reacție după mitingul PSD din Piața Victoriei: 'Mi s-au părut că sunt într-o lume paralelă'. Atac dur la adresa lui Dragnea

Agerpres
Ludovic Orban

Liderul PNL, Ludovic Orban, spune că ziua de 9 iunie va rămâne în memoria românilor pentru că Simona Halep a câștigat la Roland Garros, restul fiind evenimente secundare. Despre miting, liderul liberal a spus că organizatorii ”și-au pierdut uzul rațiunii”.

Întrebat duminică la Târgu-Mureş despre mitingul PSD, Ludovic Orban a spus că ziua de 9 iunie va rămâne în memoria românilor pentru că Simona Halep a câștigat la Roland Garros, restul fiind evenimente secundare.

De asemenea, amintindu-i-se că s-au făcut afirmații inclusiv la adresa sa, Orban a spus: ”Am văzut că am fost pomenit foarte des, lucru care m-a făcut sincer să fiu un pic nedumerit. Cred că au stat foarte mult în soare, iar acest lucru le-a afectat limpezimea judecății celor care au avut discursuri. Mi s-au părut că sunt într-o lume paralelă. În primul rând e apanajul regimurilor totalitare, ca partidele aflate la putere să facă miting. În nicio democrație din lumea aceasta nu-mi aduc aminte un partid de guvernământ să facă miting să protesteze împotriva abuzurilor. Abuzul nu poate fi făcut decât de un deținător de putere (...) Ca atare cele mai multe abuzuri la care sunt supuși cetățenii români sunt făcute de cei care au organizat mitingul de aseară”.

Halep, emoționată până la lacrimi le răspunde fanilor: 'Nu pot să vă mulțumesc îndeajuns. Cu multă dragoste, Simo'

Vorbind despre protocoale, Orban a spus că directorul SRI care le-a semnat este PSD-ist, în vreme ce directorul SRI care le-a desecretizat provine din PNL.

”Niște aberații inimaginabile – vorbesc de protocoale. Aduc aminte un simplu lucru, directorul SRI care a semnat protocoalele este PSD-ist, iar directorul SRI care a desecretizat protocoalele provine din PNL. Întrebarea e, care e , unde e Securitatea? Să nu mai spun că foarte mulți PSD-iști de-a lungul timpului au întreținut relații nepotrivite cu zona serviciilor (...) Nu eu, ci Dragnea tăia porci cu reprezentanți de seamă ai serviciilor. Nu eu, ci Dragnea și alți lideri PSD obișnuiau să joace tenis cu reprezentanți de seamă ai serviciilor. Nu eu, ci Dragnea și clanul PSD cunosc locațiile celebrelor K 1, K 2 și așa mai departe”, a spus liderul PNL, potrivit Mediafax.

De asemenea, Orban a afirmat că Victor Ponta, în calitate de premier PSD, este cel care a propus-o pentru funcția de procuror șef al DNA pe Laura Codruța Kovesi.

”Eu toate fantasmagoriile în contrast profund cu realitatea care au fost debitate de niște indivizi disperați, cu ochii scoși din orbite, care dețin puterea, nu pot să le înțeleg, arată că și-au pierdut uzul rațiunii, că trăiesc într-o realitate paralelă, că au uitat care e misiunea lor de bază, să guverneze România și să aducă prosperitate cetățenilor și, când colo, ei se luptă cu un inamic invizibil, care de fapt e inexistent și care se luptă cu ei înșiși”, a conchis Ludovic Orban.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.