Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Macovei, avertisment după ce Dragnea a anunțat 'o cursă contra-cronometru': 'Să fim mai atenți ca niciodată la mișcările din Guvern și Parlament'

macovei 1

Europarlamentarul Monica Macovei lansează un avertisment după ce Liviu Dragnea a declarat recent, referindu-se la adoptarea legilor justiției, că „e vorba de o cursă contra-cronometru cu acest sistem odios”.

„Când Dragnea spune că este “o cursă contra-cronometru” înseamnă că ne putem aștepta ca în orice moment să dea lovitura mortală statului de drept și justiției

Arhiepiscopul Tomisului, IPS Teodosie, APEL către români înainte de referendum: 'Mântuitorul Hristos din nou ne cheamă la înțelepciune'

Dragnea a spus clar ce își dorește:

1. Amnistie pentru infractori, să scape de închisoare cei care și-au băgat mâinile în buzunarele noastre și cei care au ordonat violențe extreme împotriva oamenilor care s-au revoltat și au protestat în stradă.

2. Amnistie fiscală, să rămână și cu banii cei care au încălcat legea și cei care au acumulat datorii la stat. Românii vor plăti datoriile în locul lor.

3. Adoptarea finală a modificărilor la Codurile penale, prin care sunt favorizați infractorii, și adoptarea legilor securității naționale, ca să aibă control total.

Pe sediul PSD ar trebui să scrie: “furați, bateți și nu veți fi pedepsiți! Daddy vă apără!”.

Dacă Dragnea este într-o “cursă contra cronomentru”, ca să își scape pielea și să își șteargă infracțiunile și condamnarea din cazier, și noi trebuie să fim mai atenți ca niciodată la mișcările din Guvern și Parlament și să fim pregătiți să ne apărăm justiția și legile care îi trag la răspundere pe politicienii cu dosare penale.”, este mesajul lui Macovei.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.