Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Mai multe restricții de trafic au fost instituite pe A1 și pe A2 din cauza unor lucrări la infrastructura

Mai multe restricții de trafic au fost instituite miercuri pe A1 și pe A2 din cauza unor lucrări la infrastructura rutieră. Poliția anunță că pe câteva sectoare de drum se fac lucrări de întreținere a infrastructurii rutiere. Circulația nu este blocată, dar poate fi îngreunată, precizează Poliția, potrivit Mediafax.

Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că, miercuri, au loc lucrări de reparații la partea carosabilă, circulația rutieră fiind restricționată pe mai multe sectoare de pe autostrăzile A1 și A2. Astfel, pe A2 București-Constanța, la kilometrul 81, sensul de mers către Constanța, se execută lucrări de asfaltare. Banda de urgență și prima bandă sunt restricționate în intervalul orar 08:30-17:00.

LIVE TEXT - AMERICA ALEGE. Donald Trump devine favorit după o revenire de senzaţie

Pe autostrada A1 Sibiu-Deva sunt restricții la kilometrul 264, în zona Săcel, din județul Sibiu. Acolo se fac lucrări de reparație la pereții unui tunel, iar banda de urgență este restricționată până la ora 17:00. Tot pe A1, la kilometrul 270, în zona Săliște, se repară carosabilul, iar traficul va rămâne îngreunat și pe timpul nopții întrucât în cursul zilei se face decopertarea, urmând ca joi să se asfalteze.

Poliția anunță că restricții au fost instituite și pe A1 Deva-Nădlac. Asta din cauza unor lucrări de reparații ale carosabilului care sunt făcute între kilometrii 541 și 544. Sunt afectate ambele benzi de ciruculație și banda de urgență.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.