Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Mămăliga furioasă

Bodea chestor

Se duce naibii țara asta, e clar! După ce că iohanniștii căzuseră deja într-o mentalitate de Ev Mediu, i-a apucat și pe dragniști fierbințeala. Primii au dat de anul trecut în talibanismul musulmanist, pe care, de altfel, îl și cultivă finanțatorul lor, Soros. Acum, mitingul asta i-a scos din adormire pe pesediști și le-a trezit pofta de puțină Inchiziție creștină.

Totul e alb și negru! Totul e ca ei sau deloc! Totul e ură și fiere! Și toți dau vina pe ceilalți, că nu înțeleg, că sunt proști si idioți, că doar la ei e tot adevărul. Toti dau cu pumnul în masă sau în aer: să fie cum zic idolii lor sau rup asfaltul cu fundul! Unii. mai turbați, chiar și cu dinții...
Iar dacă stai la mijloc și îi arbitrezi, se iau si de tine. Ah, mai și miștocărești bâlbele și aberațiile ambelor părți? Păi, dai în mine, dai în fabrici și uzine.
Cineva spunea îngăduitor că certăreții ăștia nu sunt pe fază și nu înțeleg când glumesc pe seama unui Pleșoianu sau Orban. Dar, nu că nu sunt pe fază e baiul. Așa doar nu s-ar prinde de poantă și ar trece la altă postare de pe wall. Problema lor e ca au intrat într-un sistem de adulare bolnăvicios, care îi face să simtă că le fluier în biserica proprie și că din cauza mea nu își mai pot asculta noul Mesia liniștiți. Oamenii ăștia nu își adulează nevestele sau bărbații în halul în care se uita dumnezeiește la Dragnea, Iohannis sau Kovesi. Or, politicienii sunt ”decât” oameni, de ce naiba să ajungem la adulație de stăpân sau pogorâtor din ceruri? Chiar trebuie să acceptăm vocația de slugi pe care ne-o induc și cultivă niște șmecheri, de pe aici și de pe afară? Musai trebuie să vă aruncați creierul la gunoi și să folosiți minți prefabricate?
Deșteaptă-te, române! Și gândește singur!

content-image

COMENTARIUL ESTE ASUMAT DE AUTOR
ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.