DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play Windows Phone Store
CELE MAI NOI ȘTIRI ȘI ALERTE BREAKING NEWS: ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Manifest pentru România românilor

Astăzi e momentul în care trebuie să spunem ”Ajunge!” cu înstrăinarea României!

Ajunge cu cedarea resurselor țării pe degeaba, cu distrugerea agriculturii românești, cu sărăcirea populației și cu abandonarea țăranilor pentru ca totul să vină din import!

Ajunge cu hrana de plastic adusă din străinătate și cu mafiile din piețe, în timp ce produsele românești sunt condamnate la dispariție, o dată cu țăranul român!

Ajunge cu mutilarea istoriei românilor pentru ca valorile străine, anti-românești, să ocupe spațiul public!

Ajunge cu colonizarea României și cu transformarea românilor în sclavi și în națiune abia tolerată în propria ei țară!

Ajunge cu domnia prostiei și a trădătorilor de țară pentru care telefoanele de la Bruxelles și de la ambasadele străine sunt mai importante decât interesele românilor!

Ajunge cu diktatele Bruxelles-ului și ale Berlinului!

Ajunge cu dominația puterilor străine asupra României, puteri care ne impun imigranți musulmani, distrugerea produselor românești și drepturi nesfârșite pentru homosexuali, minorități și tot ce încalcă identitatea noastră națională!

Ajunge cu dominația politicii maghiare asupra Transilvaniei, cu dominația politicii germane asupra Cotroceniului și cu dominația FMI asupra economiei noastre!

Ajunge cu monopolul partidelor vechi, pline de tâlhari la drumul mare, în politica internă, gata să se vândă oricui le permite să mai sugă ceva din avuția națională!

Ajunge cu confuzia dintre români și țigani și cu umilința noastră în Europa!

Ajunge cu îngenuncherea în fața tuturor străinilor, în fața tuturor ambasadelor occidentale și în fața tuturor multinaționalelor care vin în România doar pentru a scoate din țară profiturile uriașe pe care le obțin prin complicitatea autorităților române!

Ajunge cu distrugerea pădurilor care pleacă spre Occident ca marfă ieftină de larg consum în timp ce România se deșertifică, iar munții noștri devin golași și triști!

Ajunge cu lumina care ne vine de la Vest sub formă de marfă scumpă și proastă și sub formă de directive europene sau de planuri de măsuri financiare internaționale menite să ne îngroape în datorii și în sărăcie!

Ajunge cu România dată străinilor! E timpul pentru România românilor!

La Mulți Ani, România!

Scutură-te de lichele și de lipitori pentru că Tu ești România românilor!

COMENTARIUL ESTE ASUMAT DE AUTOR
Urmărește-ne:
ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.