Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Marcel Ciolacu: 'Poate reducem acciza la carburant pentru transportatori'

Facebook
Marcel Ciolacu

Preşedintele PSD Marcel Ciolacu a afirmat, miercuri, că nu s-a discutat încă în coaliţie despre reducerea accizei la carburanţi, el arătând că ”poate facem o reducere a accizei pentru transportatori, şi mergem targetat, pentru o parte a economiei care trebuie ajutată”.

„Îmi menţin părarea că trebuie găsită o soluţie şi pe carburant, mai ales în actualul context, când vedem că preţul petrolului a scăzut. Este o soluţie pe care o să o luăm în cadrul coaliţiei”, a spus preşedintele PSD, despre reducerea accizei la carburanţi.

El a continuat: ”Poate facem o reducere a accizei pentru transportatori, şi mergem targetat, pentru o parte a economiei care trebuie ajutată”.

Liderul PSD a mai spus că decizia va fi luată după ce se va adopta măsură privind preţurile la energie. Marcel Ciolacu a mai spus că nu a fost nicio decizie în cadrul coaliţiei, ci doar discuţii de principiu, pe această temă.

Ministrul Finanţelor, Adrian Câciu a anunţat, miercuri, după şedinţa de Guvern, că Executivul va veni cât de curând cu un mix de măsuri care va primi atât zona de energie, zona de combustibil dar şi zona de alimente sau alte produse şi bunuri.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.