Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Marine Le Pen vrea să ia bani împrumut de la o bancă din România/ Cum îi apără pe ruși în fața SUA

Marine Le Pen, președintele Fontului Național din Franța, a participat sâmbătă la o conferință la Sinaia. Întrebată despre acuzațiile că partidul pe care îl conduce este finanțat de ruși, Le Pen a explicat că nu a găsit o altă bancă de la care să ia împrumut și s-a arătat interesată de o colaborare cu o bancă românească.

„Era o anchetă americană lansată pentru a descoperi sursele de finanțare ale diverselor mișcări politice. Nu sunt finanțate de Rusia. Am încercat să obțin un împrumut de la o bancă franceză și am fost refuzată, am încercat să obțin un împrumut de la o bancă europeană și am refuzată, am încercat să obțin un împrumut de la o bancă mondială și am fost refuzată. Singura bancă care a acceptat să mă primească, dar cu dobânzi - vă asigur - deloc prietenoase, 6%, a fost o bancă ceho-rusă. M-au acuzat că am acceptat să închei contract cu această bancă. Dacă știți o bancă din România care ar accepta să finanțeze Frontul Național, să ne împrumute bani, nu ezitați, vă rog, dați datele mele, dacă există vreo bancă interesată, nicio problemă, o înlocuiesc cu plăcere”, a declarat președintele Frontului Național.

Marine Le Pen a luat apărarea Rusiei și a a criticat SUA pentru ceea ce numește o „operațiune infantilă” de conturare a unei imagini false despre țara condusă de Putin.

„Din partea SUA se remarcă o operațiune infantilă, de a lăsa să se înțeleagă că Rusia ar vrea să destabilizeze Uniunea Europeană prin tot felul de operațiuni tentaculare, dar este ridicol. Uniunea Europeană nu este destabilizată de partide naționaliste. Acestea sunt doar nesupune Uniunii Europene. Vă asigur, nu suntem finanțați de ruși. Suntem un partid liber și cred că ați observat deja acest lucru”, a mai declarat Le Pen.

Vezi și: Marine Le Pen a venit la Sinaia să susțină desființarea UE (FOTO&VIDEO)

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.