Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Măsuri ieșite din comun pentru Putin: Președintele rus ar avea o gardă de corp care îi colectează excrementele (presa franceză)

Radu Pop
facebook.com
putin toaleta

Excrementele  dictatorului rus Vladimir Putin sunt colectate de un membru al serviciului său de securitate atunci când acesta pleacă în străinătate, a anunțat la 9 iunie publicația franceză Paris Match, citată de presa ucraineană.

Jurnaliștii au găsit dovezi indirecte despre munca depusă de garda de corp "specială" încă din 2019, când Putin a vizitat Arabia Saudită. Aceeași persoană l-a însoțit pe Putin în timpul vizitelor la baie în timpul unei vizite în Franța.

Raportul sugerează că acest agent colectează excrementele liderului rus în pungi speciale, care sunt apoi împachetate în serviete și expediate în Rusia.

Se presupune că acest lucru se face pentru ca nimeni să nu poată obține informații despre starea de sănătate a lui Putin.

În ultimele două luni, în presă au apărut acuzații potrivit cărora Putin ar avea cancer.

La sfârșitul lunii aprilie, ziarul britanic The Sun a scris că Putin va fi supus în curând unei intervenții chirurgicale pentru tratarea unei afecțiuni oncologice. Citând un oligarh anonim apropiat de Kremlin, New Lines Magazine a făcut o afirmație similară în luna mai.

Potrivit fostului ofițer MI-6 Christopher Steele, Putin este într-adevăr grav bolnav, dar natura afecțiunii sale este neclară.

Oliver Stone, care a realizat un film de propagandă foarte măgulitor despre Putin, a declarat, de asemenea, că dictatorul are cancer.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.