Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Norvegia a învins naționala României cu 4 la 0 în Liga Națiunilor

Min. 90+3: Fluier final! Norvegia a învins România cu 4-0.

Min. 90+1: Schimbare în echipa României. Denis Alibec intră în locul lui Gabi Iancu.

Min. 90: România ratează și șansa unui gol de onoare. Claudiu Keșeru a executat în forță o lovitură liberă, dar balonul a trecut pe lângă poartă.

Min. 85: Schimbare la Norvegia. Elyounoussi este înlocuit de Hauge.

Min. 78: Schimbare la Norvegia. Erling Haaland este înlocuit de Joshua King.

Min. 76: Două schimbări efectuate de Mirel Rădoi. Au intrat pe teren Nicolae Stanciu și Alex Maxim, au ieșit Alexandru Cicâldău și Alex Crețu.

Min. 74. Gol Norvegia! Erling Haaland îi driblează pe Toșca și Burcă și îl învinge pe Tătărușanu cu un șut puternic.

Min. 72: Halaand, aproape de hattrick. Atacantul norvegian a ajuns, încă o dată, în postură de unu la unu cu Ciprian Tătărușanu, dar portarul român a reușit să respingă șutul.

Min. 67: Schimbări la Norvegia. Odegaard și Normann sunt înlocuiți de Linnes și Midtsjo.

Min. 64: Gol Norvegia! Un balon ajunge cu noroc, în urma unei devieri, la Odegaard, care îl lasă cu poarta goală în față pe Haaland. Este 3-0 pentru nordici.

Min. 63: Două schimbări în echipa României. Ianis Hagi este înlocuit de Alex Mitriță, iar Claudiu Keșeru intră în locul lui George Pușcaș.

Min. 62: Din nou pericol la poarta Norvegiei! Gabi Iancu șutează de la distanță, dar execuția sa este reținută fără mari probleme de Jarstein.

Min. 61: Șansă pentru România! Gabi Iancu este găsit de o pasă a lui Nicușor Bancu, dar șutul său este blocat în drumul către poartă.

Min. 46: A început repriza a doua.

Min. 45: Fluier final al primei reprize! Norvegia intră la cabine cu avantaj de 2 goluri.

Min. 39: Gol Norvegia! Meling trece de Cristi Manea, centrează în spatele defensivei noastre, unde îl găsește pe Sorloth, care trimite mingea în poartă. Este 2-0 pentru nordici.

Min. 38: Nordicii sunt din nou periculoși la poarta României! Odegaard șutează puternic de la aproximativ 16 metri, dar Tătărușanu respinge în corner.

Min. 36: România ajunge în preajma careului advers. Ianis Hagi este într-o poziție bună, la 16 metri de poartă, dar ratează complet pasa către George Pușcaș.

Min. 29: Din nou pericol la poarta României! Sorloth preia excelent în interiorul careului, reușește să se întoarcă și să șuteze, dar execuția sa este deviată în corner.

Min. 25: Ce șansă pentru Norvegia! Erling Haaland îl driblează pe Burcă, ajunge în situație de unu la unu cu Tătărușanu, însă portarul României reușește să respingă.

Min. 23: Ocazie pentru Norvegia! Elyounoussi primește o pasă excelentă în interiorul careului de la Haaland, dar încearcă o execuție de efect, cu călcâiul, care este respinsă în corner de Tătărușanu.

Min. 19: România încearcă să surprindă dintr-o fază fixă. Ianis Hagi îi lasă mingea lui Răzvan Marin, dar șutul mijlocașului ajuns la Cagliari trece mult peste poartă.

Min 12: Norvegia înscrie în poarta tricolorilor după confruntare cu portarul. Scorul este 1-0 pentru Norvegia. Haaland este găsit perfect de Odegaard în spatele apărării României și îl învinge pe Tătărușanu.

Min. 8: O nouă șansă pentru România! Nicușor Bancu recuperează balonul în preajma careului advers și șutează spre poartă, dar execuția sa trece pe lângă țintă.

Min. 7: România amenință prima dată poarta adversă. Alex Cicâldău a șutat de la aproximativ 25 de metri, dar Jarstein a reținut cu siguranță.

Min 1. A început meciul de la Oslo!

Meciul Norvegia – România, din prima grupă a Ligii B din cadrul Ligii Naţiunilor, a început, duminică seară, pe stadionul Ullevaal din Oslo.

Cele două echipe evoluează în următoarele formule:

Norvegia: Jarstein – Elabdellaoui, Strandberg, Ajer, Meling – Normann, Berge – Odegaard, Elyounoussi, Haaland – Sorloth. Selecţioner: Lars Lagerback

România: Tătăruşanu - Manea, Burcă, Toşca, Bancu – Cicâldău, Creţu, Marin – Hagi, Puşcaş, Iancu. Selecţioner: Mirel Rădoi

Meciul este arbitrat de slovacul Ivan Kruzliak, ajutat de asistenţii Tomas Somolani şi Branislav Hancko. Arbitru de rezervă este Filip Glova.

În aceeaşi grupă, partida Irlanda de Nord – Austria se va disputa de la ora 21.45

După două etape, România este lider în grupă, cu patru puncte. Pe locul doi este Austria, cu trei puncte, la egalitate cu a treia clasată, Norvegia. Ultima poziţie este ocupată de Irlanda de Nord, care are un punct.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.