Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

VIDEO - Meciul Standard Liege - Charleroi a fost întrerupt definitiv din cauza fumigenelor aruncate pe teren de suporteri ai gazdelor

Derbiul valon dintre Standard şi Charleroi, disputat, duminică, la Liege, a fost întrerupt definitiv în minutul 88, din cauza fumigenelor aruncate pe teren de suporteri ai gazdelor, informează AFP, arată News.ro.

Partida a contat pentru etapa a XVII-a a campionatului belgian şi în momentul întreruperii scorul era de 3-0, în favoarea oaspeţilor. La Standard, atacantul Denis Drăgus nu a fost în lot pentru această partidă.

Arbitrul a trimis ambele echipe la vestiare, în momentul în care mai mulţi fani au pătruns pe teren, provocând intervenţia forţelor de ordine.

Meciul mai fusese oprit, după o oră de joc, tot din cauza fumigenelor. Fanii gazdelor l-au luat la ţintă pe portarul propriei echipe, Arnaud Bodard.

Standard ocupă locul 13 în clasament, cu 20 de puncte, la egalitate cu Oostende, de pe locul 12, şi cu Leuven, de pe locul 14.

Charleroi este pe locul 4, după liderul surprinzător, nou-promovata Union Saint-Gilloise, Antwerp, 33 de puncte, şi FC Bruges, tot 33 de puncte.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.