Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Medicul lui Silvio Berlusconi anunță că starea de sănătate a politicianului se amelioriează datorită unui 'puternic răspuns imunitar'

berlusconi

Fostul şef al guvernului italian Silvio Berlusconi, spitalizat din cauza unei infecţii pulmonare provocate de COVID-19, a avut "un puternic răspuns imunitar" şi starea sa de sănătate "pare să se amelioreze", a anunţat luni medicul curant, relatează AFP, infomrează Agerpres.

"Starea clinică în ansamblul său pare să se amelioreze", a declarat profesorul Alberto Zangrillo, care îl monitorizează la spitalul San Raffaele din Milano, afirmând că a existat "un puternic răspuns imunitar" al ilustrului său pacient.

Silvio Berlusconi, care va împlini 84 de ani în trei săptămâni, a anunţat miercuri că a fost testat pozitiv la COVID-19. Imediat după aceea, doi dintre copiii săi, Barbara, de 36 de ani, şi Luigi, de 31 de ani, precum şi noua sa parteneră, Marta Fascina, 30 de ani, au fost şi ei testaţi pozitiv.

Luni, fiica sa cea mare Marina, preşedinta holdingului familial Fininvest şi al editurii Mondadori, a anunţat şi ea că a fost testată pozitiv la COVID-19 şi că va continua să lucreze în izolare.

Cu prilejul unei vizite de control joi la domiciliul politicianului, doctorul Zangrillo a insistat pe lângă Silvio Berlusconi pentru a-l face să accepte o spitalizare în aceeaşi zi.

Vineri, medicul a declarat că "Il Cavaliere" poate "fi definit ca un pacient de risc din cauza vârstei sale şi a fostelor sale patologii", printre care o intervenţie pe cord deschis. El a invocat atunci "o infecţie la plămâni diagnosticată într-un stadiu precoce".

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.