Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Medicul șef al UPU Sibiu, Bogdan Csillag, a demisionat

Sanador
transplant hepatic operatie medici dr Romanescu

Medicul șef al UPU Sibiu, Bogdan Csillag, a demisionat, joi, din funcție, în locul său conducerea Spitalului Clinic Județean de Urgență Sibiu urmând să numească un alt șef care să conducă UPU în perioada pandemiei de COVID-19, relatează Mediafax.

Directorul Spitalului Clinic Județean de Urgență Sibiu, conf.dr. Liliana Coldea, a declarat, joi dimineața, pentru MEDIAFAX, că medicul Bogdan Csillag, șeful UPU Sibiu, și-a depus demisia.

„Am înregistrat demisia domnului doctor. Vom numi un șef interimar în locul său, care să conducă UPU Sibiu în perioada pandemiei. Este vorba de dr. Constantin Roșca”, a spus Coldea.

Coldea nu a vrut să facă publice motivele demisiei șefului UPU, însă în ultima perioadă, cât medicul Bogdan Csillag a fost în concediu medical, înlocuitorul său, dr. Voichița Halmaghi a povestit, în ședința CJSU situația grea din UPU Sibiu, unde este lipsă de personal și un număr foarte mare de bolnavi COVID-19, cerând ajutorul autorităților. Medicul a fost, însă, apostrofat de prefectul Mircea Crețu.

Citește și: Avocatul Radu Chiriță, analiză tranșantă și tristă despre alegeri: 'Școala vieţii poate l-o fi ridicat pe Steve Jobs, dar pe milioane i-o dus în puşcării'

Doctorul Constantin Roșca a fost șef al UPU Sibiu înainte de dr. Bogdan Csillag, însă la terminarea mandatului nu a mai vrut să concureze pe acest post.

Bogdan Csillag rămâne în echipa de medici a UPU Sibiu, el având experiență în servicii de urgență, atât în cadrul UPU, cât și în cadrul SMURD.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.