Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Mediul academic din Cluj mai dă un om în Guvern: Cristian-Marius Litan a fost numit în funcţia de secretar de stat la Ministerul Cercetării și Inovării

piatafinanciara.ro
Cristian-Marius Litan

Cristian-Marius Litan a fost numit în funcţia de secretar de stat la Ministerul Cercetării, Inovării şi Digitalizării, printr-o decizie a prim-ministrului Florin Cîţu, informează Agerpres. Decizia a fost publicată, miercuri, în Monitorul Oficial.

Litan este prorector la Universitatea Babeș-Bolyai, în cadrul FSEGA.

Litan și-a obținut licența la Cluj, diploma de master la Budapesta și doctoratul la Madrid, în 2007. A devenit prorector în 2016, când rectorul UBB era Ioan Aurel Pop, și a fost păstrat în funcție după alegerea lui Daniel David, fiind însărcinat cu administrația, patrimoniul și relația cu Senatul.

CV-ul lui Cristian-Marius Litan

Oct. 2012 - Prezent: Conferențiar universitar în cadrul Facultăţii de Ştiinţe Economice şi Gestiunea Afacerilor, Departamentul de Statistică, Previziuni, Matematică, Universitatea Babeş-Bolyai, Cluj-Napoca.

Oct. 2011 - Sept. 2012: Lector universitar în cadrul Facultăţii de Ştiinţe Economice şi Gestiunea Afacerilor, Departamentul de Statistică, Previziuni, Matematică, Universitatea Babeş-Bolyai, Cluj-Napoca.

Mar. 2009 - Sept. 2011: Asistent universitar în cadrul Facultăţii de Ştiinţe Economice şi Gestiunea Afacerilor, Departamentul de Statistică, Previziuni, Matematică, Universitatea Babeş-Bolyai, Cluj-Napoca.

Cursuri și seminarii:

- Statistică Descriptivă și Inferenţială (an I si II de licenţă/an I de master), Economie publică (an II licență), Bazele Econometriei (an III de licență), Econometrie Aprofundată (an I de master), Econometria Datelor Panel (an II de master).

Oct. 2007 - Feb. 2009: Economist, Banca Naţională a României, Departamentul de Politică Monetară şi Modelare, serviciul Modele Economice de Evaluare.

Oct. 2002 - Sept. 2007: Asistent Universitar în cadrul Departamentului de Economie al Universităţii Carlos III de Madrid.

Citește și: INEDIT Confesiunile unui călugăr în timpul pandemiei: Mi-e frică de o viitoare ‘castă a talibanilor’ ortodocși!

Seminarii:

- Matematici pentru Economişti (clase de practică, an I de licenţă).

- Economie Industrială (clase de practică, an IV de licenţă).

- Statistică (clase de practică pentru programul doctoral, an I).

- Econometrie (clase de practică pentru programul doctoral, an I).

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.